2777
2789
عنوان

شوهرم قول داده بعد عید صد تومن بزاره تو حسابم

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 54 پست
حقوق بازنشستگی چقدر میدن؟ مثل حداقل‌ حقوق  اداره کار؟

بعد ده سال نمیدونم چقد بدن ولی بلاخره قنیمته یه پشتوانه میشه برام

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سود بانک نسبت به تورم کمتره.بعدشم سودش رو اگر خرج کنی ی جورایی پولت در طول زمان ثابت میمونه.از طرفی ...

طلا رو میترسم ازم بگیره ولی اگه پول تو حسابم باشه نمیتونه 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
بیما زنان خانه دار تامیین اجتماعی 10 ساله بازنشست نمیکنه مگه اینکه سنت به 55 سال برسه

مامانم الان سه چهار ساله میریزه اون بهم پیشنهاد داد نمیدونم شرایطشو اینجوری گفت بهم

حقوقش چقده؟

دقیق نمیدونم بعد ده سال چقد بدن 

ترس دارم از اون بابت به مکافات راضیش کردم اینم بهم بده الان سه ساله ازدواج کردیم یه قرون پول نقد بهم ...

مگه قراره بگی ک چی خریدی؟ 

بخر وقتی بندازی ذوقم میکنه اصلا فاکتور میخوای چکار؟ 

۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم‌! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم 
مامانم الان سه چهار ساله میریزه اون بهم پیشنهاد داد نمیدونم شرایطشو اینجوری گفت بهم

منم دارم عزیزم.سه تا نرخ داره 12 درصد 14 درصد 18 درصد که هر کدوم ویژگیای مختلف و اپشنای مختلف داره برای بازنشستگی یا باید 30 سال کامل بریزی یا به سن 55 سال بریزی .برای سن 55 سال باید حداقل اون فرد 10 سال ریخته باشه مثلا از 50 سالگی بریزه برسه 55 چون 5 سال کم داره بازنشست نمیکنن باید حداقل 10 سال داشته باشه.من 26 سالگی باز کردم باید تا سن 55 سالگی بریزم

مگه قراره بگی ک چی خریدی؟  بخر وقتی بندازی ذوقم میکنه اصلا فاکتور میخوای چکار؟

شوهرم ادم خیییلللییی حسابگری همشم ترس داره یه روز از زندگیش برم خیلی هم خسیس بعد سه سال تازه رو مخش رفتم راضی شده این پولو بهم بده اول ازدواج قرار بود هر چی داره به اسمم بکنه الان میگه فقطط شرطالعمر میزنم 

ترس دارم از اون بابت به مکافات راضیش کردم اینم بهم بده الان سه ساله ازدواج کردیم یه قرون پول نقد بهم ...

طلای خام بگیر.آبشده با فاکتور.بعدشم سودش هر ماه میشه حدود ۳ گرم طلای خام.همه رو با فاکتوراش بذار صندوق امانات بانک.خیالتم راحتره

منم دارم عزیزم.سه تا نرخ داره 12 درصد 14 درصد 18 درصد که هر کدوم ویژگیای مختلف و اپشنای مختلف داره ب ...

ینی الان من بریزم کی بازنشسته میشم ۲۴ سالمه ینی تا ۵۵ باید بریزم

طلای خام بگیر.آبشده با فاکتور.بعدشم سودش هر ماه میشه حدود ۳ گرم طلای خام.همه رو با فاکتوراش بذار صند ...

فکر خوبیه اره بزارم بانک دیگه نمیتونه ازم بگیره مرسسسیی از پیشنهادت

بله عزیزم برو سایت تامیین اجتماعی بیمه زنان خانه دار کامل بخون توضیحش کامل.

مرسی حتما میخونم❤