شما بودین باهاش چیکار میکردین ؟؟؟خودم این فکرو کردم که بزارم بانک بمونه باسودش هم برا خودم بیمه بریزم بیمه زنان خانه دار ده ساله بازنشسته و حقوق میدن البته باید هر جی هم احتیاج داشتم باید خودم بخرم دوربر خرجمو داشته باشم بقیش پس انداز بشه نظر شما چیه
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
۲۸ شهریور ۹۹ روز انقطاعه! این روزمن گریه انقطاع کردم ...این روز روزیه ک تموم شد برای من این دنیا! از حالا فقط میجنگم برای شهادت میجنگم برای بندگی میجنگم برای عاقبت بخیری ! برام خیلی دعا کنید... بهم یاد آوری کنید... توروخدا اگر دیدین تاپیکی گذاشتم ک فرق داره با راهم فرق داره با اهدافم بهم گوشزد کنید! بهم یاداوری کنید ک از امروز قراره فقط سربازی کنم! برام خیلی دعا کنید حال امروزم خیلی خوشه دعا کنید ک از دستش ندم
مامانم الان سه چهار ساله میریزه اون بهم پیشنهاد داد نمیدونم شرایطشو اینجوری گفت بهم
منم دارم عزیزم.سه تا نرخ داره 12 درصد 14 درصد 18 درصد که هر کدوم ویژگیای مختلف و اپشنای مختلف داره برای بازنشستگی یا باید 30 سال کامل بریزی یا به سن 55 سال بریزی .برای سن 55 سال باید حداقل اون فرد 10 سال ریخته باشه مثلا از 50 سالگی بریزه برسه 55 چون 5 سال کم داره بازنشست نمیکنن باید حداقل 10 سال داشته باشه.من 26 سالگی باز کردم باید تا سن 55 سالگی بریزم
شوهرم ادم خیییلللییی حسابگری همشم ترس داره یه روز از زندگیش برم خیلی هم خسیس بعد سه سال تازه رو مخش رفتم راضی شده این پولو بهم بده اول ازدواج قرار بود هر چی داره به اسمم بکنه الان میگه فقطط شرطالعمر میزنم
روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞