2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از ۱۴ روز تاخیر ...

185 بازدید | 16 پست

چقدر احتمال داره منفی کاذب باشه چقدر میشه رو منفی بودنش اطمینان داشت.

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دلم نمیخاد باردار باشم ... بی بی زدم فقط یه خط بود و منفی بود ولی الان ۱۶ روز تاخیر شده و هر کار میکنم باز نمیشه چکار کنم

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟  
اصلا دلم نمیخاد باردار باشم ... بی بی زدم فقط یه خط بود و منفی بود ولی الان ۱۶ روز تاخیر شده و هر کا ...

رازیانه دم کن خیلی خوبه

تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜
بی بی چک من 5 روز مونده به موعدم مثبت شد .

ب سلامتی بیاد بغلت😍

خیلی ممنون . ان شالله تو هم زودی باردار شی .  14 روز تاخیر داری برو دکتر . بهت قرص میده منظم ...

وای نگو خواهر😅دلم نمیخاد باردار بشم ... کرونا هست میترسم ... ولی باز زنگ زدم مطبش هیچکس جواب نداد

اصلا دلم نمیخاد باردار باشم ... بی بی زدم فقط یه خط بود و منفی بود ولی الان ۱۶ روز تاخیر شده و هر کا ...

عزیزم برو داروخانه بگو قطره ویتا گنوس بهت بده مثل زهر مار تلخه ولی چیز عجیبیه بلا فاصله پریود میشی خیلی هم گرون نیست

عزیزم برو داروخانه بگو قطره ویتا گنوس بهت بده مثل زهر مار تلخه ولی چیز عجیبیه بلا فاصله پریود میشی خ ...

قرصشُ دارم قطره قوی تره؟؟