prudence مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2120 عنوان بی بی چک بعد از ۱۴ روز تاخیر ... 191 بازدید | 16 پست چقدر احتمال داره منفی کاذب باشه چقدر میشه رو منفی بودنش اطمینان داشت. با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟ 1399/01/05 | 16:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 بی بی چک من 5 روز مونده به موعدم مثبت شد . نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
mamanealijoon عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 27947 بعد از ۱۴ روز دیگه جوابش مطمعن هستش تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
prudence مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2120 اصلا دلم نمیخاد باردار باشم ... بی بی زدم فقط یه خط بود و منفی بود ولی الان ۱۶ روز تاخیر شده و هر کار میکنم باز نمیشه چکار کنم با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
گیله_لاکو عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1885 اصلا دلم نمیخاد باردار باشم ... بی بی زدم فقط یه خط بود و منفی بود ولی الان ۱۶ روز تاخیر شده و هر کا ... رازیانه دم کن خیلی خوبه تیکرتولد۵سالگی دخترمه😍😍شاید این وسطاتیکره بارداریم شد😜😜
prudence مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2120 بی بی چک من 5 روز مونده به موعدم مثبت شد . ب سلامتی بیاد بغلت😍 با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
سلناسلنا عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 31685 ب سلامتی بیاد بغلت😍 خیلی ممنون .ان شالله تو هم زودی باردار شی . 14 روز تاخیر داری برو دکتر . بهت قرص میده منظم میشی نمیخواد دیگه دعا کنید :( حاجت روا نشدم :(
prudence مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2120 خیلی ممنون . ان شالله تو هم زودی باردار شی . 14 روز تاخیر داری برو دکتر . بهت قرص میده منظم ... وای نگو خواهر😅دلم نمیخاد باردار بشم ... کرونا هست میترسم ... ولی باز زنگ زدم مطبش هیچکس جواب نداد با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
mahbobe7 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6608 اصلا دلم نمیخاد باردار باشم ... بی بی زدم فقط یه خط بود و منفی بود ولی الان ۱۶ روز تاخیر شده و هر کا ... عزیزم برو داروخانه بگو قطره ویتا گنوس بهت بده مثل زهر مار تلخه ولی چیز عجیبیه بلا فاصله پریود میشی خیلی هم گرون نیست
prudence مدیر استارتر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2120 عزیزم برو داروخانه بگو قطره ویتا گنوس بهت بده مثل زهر مار تلخه ولی چیز عجیبیه بلا فاصله پریود میشی خ ... قرصشُ دارم قطره قوی تره؟؟ با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟
mahbobe7 عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 6608 قرصشُ دارم قطره قوی تره؟؟ من قطره استفاده می کردم در مورد قرصش چیزی نمی دونم اگر قرص داری قرص بخور دیگه تو این اوضاع داروخانه نرو