2777
2789
عنوان

خیانت تو گوشی شوهرم

5092 بازدید | 103 پست

با سلام چند وقته به شوهرم مشکوک شدم تا الان اس ام اس عشقولانه تو گوشیش دیدم خیلی حالم بده بهش گفتم اول انکار کرد بعد از رو اس ام اسی که توگوشیش بود عکس انداخته بودم بهش نشون دادم رنگش مثل گچ شد حرفی نزد ورفت بیرون

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

حالا میخوام بدونم خانمه کیه وچند وقته باهاش ارتباط داره چه طور میتونم بفهمم؟؟؟؟

به نظرتون به خانمه زنگ بزنم یا نه؟؟؟؟چی بهش بگم؟؟؟

خدایا دیگه هیچی ازت نمیخوام هرچی دارم فکر میکنم از اول زندگیم تاحالا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم پس معلومه تو اصلا منو نمیبینی دیگه مزاحمت نمیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میخوای چیکار کنی؟

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

من که میخوام برم دیگه پیشش نمیمونم ولی تو رو خدا راهنماییم کنید بهترین کار رو انجام بدم

واقعا برام سواله چرا شوهر خانونای نینی سایت انقد خیانت مییکنن😐

چون خر شدن.

.

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
حالا میخوام بدونم خانمه کیه وچند وقته باهاش ارتباط داره چه طور میتونم بفهمم؟؟؟؟ به نظرتون به خانمه ...

خب مسلما جواب نمیده... باید جای شوهرت باهاش چت کنی

به من میگن زر زری🦋✨😇