2777
2789

دیشب یه خانم تاپیک زدن برای حاجت و یه خانم دیگه امضاشون در مورد این شهید بود . لطفا اگه تاپیک من رو می بینی عزیزم لینک تاپیکتون رو بدین .  امضای اون کاربر   رو میخام . آخه یه تاپیک داشت که کسایی که حاجت روا شده بودن اعلام کرده بودن ‌ . ممنون 💟

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم بجا این چیزا از خود خدا بخاه حاجتتو بده 🥴

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن             5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، مامانمینا منو یادشون رفت 🤦‍♀️               بعد دو روز بابام اومد دنبال آفتابه ، منم دید با خودش برد... 🥴🥴🥴🥴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بله اینکه شکی نیست خدا حاجت میده و شهید واسطه هست که برای ما دعا کنه . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

شاید انقد گناهکار باشیم که خدا امروز و فردا بهمون نظر نکنه، شاید واسطه کردن بندگان مقرب خدا ، بهتر باشه که زودتر حاجت بگیریم

به خودت حالی كن كه هر عملی، ارزش عكس العملِ تو رو نداره!
چجوری میشه توسل کرد؟ میشه راهنماییم کنی عزیزم؟ منم یه حاجت دارم

نمی دونم عزیزم دیشب تاپیک رو تو خواب و بیداری دیدم سرچ کردم پیدا نکردم . متاسفانه ذخیره نکردم . اگه اون دوستمون اومدن اطلاع دادن حتما به شما هم اطلاع میدم 💗

ببین اگه تهرانی برو بهشت زهرا سر قبرش قطعه ۲۶ هس 

نذری ام ک میدن هفته اول صدو پنجاه تا صلوات میفرستی هفته دوم صدو پنجاه تا نمک از این کوچیکا رستورانیا درست میکنی بعد هفته سومان شاله حاجت روا میشی میری اون نمکا رو با این دستوری ک من دادم روش میچسبونی پخش میکینی 

مینویسی نذر ابراهیم هادی 

همین کارم با شهید پلارکتی میتونی انجام بدی 

اسی منو لایک کن خبری شد بخونم مشتاق شدم

بیا عزیزم یکی از دوستان لطف کردن و امضا و کاربری ایشون رو گذاشتن . 

ببین اگه تهرانی برو بهشت زهرا سر قبرش قطعه ۲۶ هس  نذری ام ک میدن هفته اول صدو پنجاه تا صلوات م ...

تهران نیستم . ممنون عزیزم