2777
2789
عنوان

بچه ها بیان شوهرم 😍😍😍🤦‍♀️

2415 بازدید | 104 پست

بچه ها شوهرمن چند ماهه خارج از کشوره بخاطر کارش و برای ویروس کرونا مرزا بستس میگفت نمیتونم برگردم😢من چند روز دیگه تولدمه😍صبح بهم زنگ زد گفت تولدت فکرنکنم بتونم بیام منم تو خواب گفتم ول کن بابا خودت زودتر بیا همون کادوئه برام😍بعدش گفت بلندشو بیا دروووو باز کن پشت درم😍😍😍😍😍خدایا شکرت بچه ها خیلی خوشحال بعد سه ماه شوهرم اومده خیلی خیلی خوشحالمممممم😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالتو خریدارم

دقیقا منم همین حسو داشتم وقتی دیروز شوهرم زنگ زد گفت نترسیا من تو اسانسورم الان میام اینجوری بودم💃🏻💃🏻💃🏻

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

الهی شکر

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     

ای جان..چ سوپرایز قشنگی..

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

عزیزم به سلامتی   

همیشه شاد باشید 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹