2777
2789

سلام خوبین

من از ۱۰ بهمن که پری شدم دیگه پری نشدم

سیکلمم ۳۴ روزس

نهایتا ۳۵ روز

همیشه جلوگیری میکردم اما ۳ اسفند رابطه محافظت نشده داشتم...

الان بیش از یک ماهه عقب انداختم و هییییییچ علامتی ندارم...بنظرتون این نشانه کیسته بیا بارداری؟

سابقه کیس هم داشتم ک با دارو و گرمیجات رفع شده

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

ب بی بی چک اعتقاد داری؟

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ب بی بی چک اعتقاد داری؟

الان کروناس نمیرم بیرون

خداوندا عاقبتمان را بخیر بگردان که تمامِ خوشبختیِ ما در عاقبت بخیری نزد توست💓🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج🌼🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۹بهمن اخرین بار شدم سیکلم هم همیشه ۲۷ یا۲۸ روزه بود و منظم ولی تا الان نشدم ۱۰ تا هم بیبی چک زدم همش منفیه نمیدونم چه خاکی توسرم کنم دکتر هم نمیشه رفت تا حالا سابقه نداشت

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
من۱۹بهمن اخرین بار شدم سیکلم هم همیشه ۲۷ یا۲۸ روزه بود و منظم ولی تا الان نشدم ۱۰ تا هم بیبی چک زدم ...

منم از ترس کرونا نمیرم دکتر

داروخانه هم میترسم برم کرونا بگیرم

من۱۹بهمن اخرین بار شدم سیکلم هم همیشه ۲۷ یا۲۸ روزه بود و منظم ولی تا الان نشدم ۱۰ تا هم بیبی چک زدم ...

سابقه کیست داشتی؟

دکتر تو نت من کرونا نبود همش ویزیت میگرفتم چ برسه ب الان چ دکترای خوبی

از دارو خونه بگیر رعایت کن ضدعفونیش کن من ک گرفتم عجب طاقتی

عزیزم علاوه بر ترس از کرونا چون سابقه کیست داشتم میترسم بازم کیست باسه..انقد بیبی منفی دیدم دیگه چشمم ترسیده

منم از ترس کرونا نمیرم دکتر داروخانه هم میترسم برم کرونا بگیرم

شوهرم سرکار میرفت تا قبل عید و برا خرید خونه بیرون میره برام بیبی چک خریده  بچه ام ۲سالشه دیگه هم بچه نمیخوام دارم دیوونه میشم

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
دکتر تو نت من کرونا نبود همش ویزیت میگرفتم چ برسه ب الان چ دکترای خوبی

اخه نت که فایده نداره الان باید حضوری برم ازمایش بدم و دارو بده پریود شم دیگه زعفران و رازیانه خوردم انگار نه انگار

من از ترس همینطوری خیلی بی بی منفی دیدم ی هفته طاقت اوردم

یعنی چی ؟کیست داشته باشیم بیبی چک منفی نشون میده ؟

سابقه کیست داشتی؟

نه نداشتم تا الان