2821
2789
عنوان

میشه نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 24 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پدر شما هم از مادرتون جدا شدن الهی خیلی سخته 

بابای من بچه که بودیم گذاشت مارو رفت الان ۸ ساله ندیدمش شایدم بیشتر طلاقم نداد مامانمو گوشیش خاموش کرد و رفت زن گرفت زنشم از خودش بزرگ تره هیچ پولی هم به ما نمیده شمارشم ما نداریم عمه هام فقط دارن تا موقعی هم که بود فقط مامانمو میزد یا مواد و سیگار میکشید اما شنیدم الان ترک کرده و وضع مالیش و زندگیش خوبه 

بابای من بچه که بودیم گذاشت مارو رفت الان ۸ ساله ندیدمش شایدم بیشتر طلاقم نداد مامانمو گوشیش خاموش ک ...

ای خدا شما چند سالتون بود چقدر اذیت شدی چقدر مادر طفلکت ذجر کشیده

بابا ۵ساله که نمیتونه خودشو بشوره یادش بده شورتشو درنیاره تا شما بشوریش اخرش شما بیا بیرون اونم شورت ...

من از وقتی دخترم کوچیک بود نوزاد بود پیش هیج احد و ناسی پوشکش رو عوض نکردم و همین شد ملکه ذهنشه بماند ک بعضی وقتا عمه های بی فرهنگش دختر و پسرای بالای ۲ و ۳ سالشون رو شلوار میکندن و نیفرستادن دستشویی جلو همه و رو دخترم تاثیر بد داشت ولی باز یادش میرفت الانم اگه باباش حتی تو هال باشه میگه بابا برو تو اتاق در رو هم روش میبنده تا بره دیتشویی ولی گفتم شاید من مریض شوم ی روز نمیشه بچه دو سال و نیمه تنها بره حموم با شورت با باباش فرستادمش حموم ک عادت کنه اولش خیلی مقاومت میکرد ولی بهش میگفتم شورت پاته اشکال نداره میرفت حموم با باباس.بنظرم از کوجیکی باید عادتش میدادی ولی شرایط شما فرق داشت اشکال نداره چندبار کثیف بشوره بعدا یاد میگیره چون الان سن کنجکاوی جنسی بچه است کاری نکنی ک باعث بلوغ زودرس بچه بشه

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم

مامانم بچاره داغون شد کار میکنه و هیچ چیز واسه ما کم نذاشته اما واقعا زحمت میکشه من اون زمان مدرسه میرفتم الان ۲۱ سالم هست بابام خیلی اذیتمون کرد طلبکاراش همیشه دم مدرسع من یا خونمون بودن مجبور بودیم تو تاریکی بشینیم که نفهمن خونه هستیم اما از وقتی رفت مامانم کار کرد کار کرد پول جمع کرد وام گرفت الان هیچی کم نداریم. اصلا نیازی بهش نداریم اما چه فایده منو مامانم از غصه مریض شدیم 

جدا شدیم پسرم  دوسالش بود عاشق یه زن از خودش بزرگتر شد و رفت منو طلاق داد و اون عقد کرد

باز خوبه بچه ات پیش خودته

دختر منم ۵ سالشه و خیلی کنجکاو 

حالا دختره و منم مامانش و اشکال نداره اما سه ساله میره حموم یکم که بازی میکنه من با لباس میرم میشورمش

نمیدونم چکارش کنم جدیدا خیلی میاد هی به سینه هام دست میکشه و بلزی بازی میکنه میخنده منم دعواش میکنم

اون هفته باباش تو اتاق شلوار عوض میکرد رفته میکه این چیه زیر لباست قلمبه است

خیلی سخته جواب دادن من نمیدونم چوار کنن برم مشاوره؟موندم

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

درسته سختی کشیدیم اما من درس خوندم و ۲ یا ۳ ترم دیگه میشم مهندس عمران. خدا باهامون هست هیچ وقت احساس تنهاییی نکن پسرت الان خیلی کوچولو هست یکم‌ بزرگ شه دیگه احساس نیاز به باباش نمیکنی