2777
2789
عنوان

کیا بیدارن منو راهنمایی کنین

176 بازدید | 14 پست

جمعه موعد پریودمه  الان احساس  میکنم علائم پریود دارم سه ماه اقدام  هر ماه  جلو عقب  افتاده پریودم  بنظر تون صبح بی بی چک بزنم نشون میده 

بزن

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم صبر کن اگه بعد پنج روز نشدی بزن معلوم میشه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
بنظرت  دقیق  نشون میده  چهار روز مونده  به پریودم

منم‌حمعه موعدمه نزدیکی‌ داشتم‌جلوگیری هم‌نداشتم‌استرس گرفتم‌نکنه‌ حامله باشم.اخه چند‌ماه پشت هم‌از‌‌5 روز مونده ب‌ موعد‌لک‌میشدم‌ولی این سری نشدم.شوهرم‌بچه‌نمیخواد‌اللنم‌شرایط قرنطینس‌میکشتم

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

ولی پادردمو دارم و ی وقتایی زیر دلم‌میگیره از امشب شروع کردم ب اویشن پونه خوردن‌ک‌زودتر بشم.استرسم‌عقب میندازه اخه

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

عروس  خیالی جون  تا خدا نخواد هیچ  کاری  نمیتونیم  بکنیم  من دوتا از بچه هام مشکل داشتن مجبور بودم سقط کنم   زعفران  فلاکس  کامل  خوردم  هر چه  که  میگفتن  برا  سقط  خوبه  خوردم  هیچ  تاثیر  نزاشت  تو بیمارستان  هم  20 تا قرص  گذاشتن داخل  واژنم  دیگه  دکتر گفت  بالن  و آمپول  فشار  استفاده  کنین   

دیگه  چه  علائمی  داری  ؟

سلام‌عزیزم‌من‌الان‌دیدم‌پیامتو حالت‌پری دارم‌‌ ولی همیشه 4

5‌روز‌مونده بهش‌لک‌میشدم‌‌اگ‌نمیشدمم‌حداقل‌دوروز‌ب‌پری لک‌بودم‌.کاش‌ حامله نباشم.الان‌حدای‌نخواستن‌همسرم شرایط اصن‌درست نیست 

قبلا  حامله شدم دوبار  سقط شدن علائم  اون دوبار رو ندارم  فقط ترشح و امشب کمردرد ...

عزیز‌دلم‌انشالله بارداری قربونت بشم‌استرس نده ب خودت لطفا .اصن‌از ذهنت بیارش بیرون‌تا از‌موعد‌ک‌گزشت 5.6 روز‌بعد تست‌بزنی‌من‌ی بار سقط داشتم‌همسرم‌نخواست 3 سال پیش بود اون‌موقع هم‌تقریبا 10‌روز از موعدم‌گزشت‌و‌چون‌فک‌میکردم‌سرما خوردم‌عقب‌افتاده‌نگو بادار بودم‌ اردیبهشت‌ماه بود 

عزیز‌دلم‌انشالله بارداری قربونت بشم‌استرس نده ب خودت لطفا .اصن‌از ذهنت بیارش بیرون‌تا از‌موعد‌ک‌گزشت ...

مرسی  عزیزم  صبحی  رفتم  تست  دادم  یه  خط پرنگ بایه هاله  افتاد فعلا منتظرم جمعه بشه تا ببینم  پری میاد یا ن 

[QUOTE=129881341]مرسی  عزیزم  صبحی  رفتم  تست  دادم  یه  خط پرنگ بایه هاله  ا ...[/QUOTEبارداری عزیزم‌وقتی هاله افتاده و یه خط بارداری .عزیزدلم😍😘