2777
2789
همکار خواهرم باردار بوده دو قلو امروز فوت شده،، داغونه،، دعا کنید برا آرامش روحش 

کرونا گرفته؟ با بچه ها فوت شده خدایا 😭😭😭

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خونه است بهش شیر خیلی بدید بخوره تا زودتر عفونت رد بشه. بعد هویح بدید بخوره برای پاکسازی ریه خیلی خوبه شلغم بدید بهش برای سیستم دفاعی بدن زینک هم که فکر کنم دکتر داد. حکیم خیر اندیش گفت پیاز بریزید تو شیر و عسل و یکمم زرد چوبه بدید بخوره خلطهای سینه و ریه رفع میشه. قلیان نعناع نه ازاون قلیانها. قلیان که فقط توش نعناع طبیعی باشه خیلی خوبه برای تنفس بهتر. بادکش گرم هم روی  پشت باید انجام بشه 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
دیر فهمید 80 درصد ریه آب آورد بچه ها رو بدنیا آوردن ولی نموندن 

بخاطر کرونا؟الان خودش خوبه؟

ای خدا

رحم کن

خدا سازنده‌یکرونا رو نیستو نابود کنه

چ گیری کردیم خدا

خیال دیدنِ رویت کند دل را چراغانی...