2777
2789
عنوان

واکسن نوزاد مامانا یه سئوال واجب دارم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خود پزشکان هم گفتن واکسن یکی از واجباته باید بزنی

من ۲۸ اسفند واکسن ۱۸ ماهگی دخترمو زدم فقط یه تایمی برو بهداشت ک خلوت باشه یه زیر انداز هم برای نی نی با خودت ببر و نگران هم نباش

عزیزم من ۲۰ اسفند واکسن ۱۸ ماهگی دخترمو زدم ،همش دست کادر پایگاه مواد ضدعفونی کننده بود ،شما که بچتپن کوچیکتره راحت تر هستین که تو بغل خودتون میمونه برید بزنید براش و سریع بیاید خونه و لباس هاتون رو تعویض و ضدعفونی کنید ،واکسن ها بازه مشخصی برای زدن دارن لطفاً سر خود و بدون هماهنگی و مشورت با پزشک و کارمندهای بهداشت بیخیال زدنشون نشید 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
زیر یکسال رو باید بزنی ضروریه ولی در نظر داشته باش حداقل ۱۰ روز ایمنیش بشدت ضعیف میشه مراقبش باش بخا ...

مطمئنی تا ده روز؟

من گفتم بعد از واکسن برم پیش مامانم ک کمکم کنه حالا ترسیدم اینو گفتی

جدی ؟ من یه  ماه دیگه بچم واکسن۱۸ ماهگی داره  تا چه مدت میشه به تعویق انداخت؟

عزیزم جالبه به این دوستمون این رو گفتن ،من روز مربوطه ساعت ۹ صبح از پایگاه زنگ زدن چرا نمیاین ،این واکسن خیلی مهمه و نباید دیر بشه ،که بهشون گفتم پشت در پایگاه هستم و سریع رفتیم زدیم 

همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺