حتما بخاطر کرونا گفتن...چون بهداشت محیط عمومی هستش همه جور آدم رفت و آمد دارن ..خب فردا قبل از رفتن زنگ بزن بهداشت بپرس بچه امو بیارم برای واکسن یانه..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من ۲۰ اسفند واکسن ۱۸ ماهگی دخترمو زدم ،همش دست کادر پایگاه مواد ضدعفونی کننده بود ،شما که بچتپن کوچیکتره راحت تر هستین که تو بغل خودتون میمونه برید بزنید براش و سریع بیاید خونه و لباس هاتون رو تعویض و ضدعفونی کنید ،واکسن ها بازه مشخصی برای زدن دارن لطفاً سر خود و بدون هماهنگی و مشورت با پزشک و کارمندهای بهداشت بیخیال زدنشون نشید
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺
جدی ؟ من یه ماه دیگه بچم واکسن۱۸ ماهگی داره تا چه مدت میشه به تعویق انداخت؟
عزیزم جالبه به این دوستمون این رو گفتن ،من روز مربوطه ساعت ۹ صبح از پایگاه زنگ زدن چرا نمیاین ،این واکسن خیلی مهمه و نباید دیر بشه ،که بهشون گفتم پشت در پایگاه هستم و سریع رفتیم زدیم
همیشه سعی کردم یه رنگ باشم و صادق اما فهمیدم خیلی ها لیاقت ندارن ، هیچ وقت دلم نمی خواست آه بکشم اما امروز به این نتیجه رسیدم برای بعضی ها هر ثانیه کشیدن هم کمه ، اگر دوست داشتین برام دعا کنید به مرادم برسم 🌺🌺