2777
2789

کسای که باردار میشن یعنی تو دوران بارداریشون اصلا پریود نمیشن.؟؟ امکان داره کسی بشه؟؟؟ پس چرا فامیل بابام تا لحظه بدنیا اومدن بچه نفهمید حامله است؟؟؟ اندازه دیو شده بود اصلا هم شکمش مشخص نبود از بس خودش چاق شده بود کفش اندازه پاش پیدا نمیشد دمپایی می‌پوشید طفلی. هر دکتری هم میرفت نمیتونستن تشخیص بدن حامله است.حتی روزی که بچه رو رفت بدنیا بیاره نمی‌دونست درد زایمانه از درد رفت دکتر یه ماما تشخیص داد حتی متخصص نفهمیده بود درد زایمانه. لباس هم نداشت برای بچه. لباس بچگی برادر زاده مو بردیم براش. میشه هر کی که میدونه برام شفاف سازی کنه؟؟؟؟ آخه چطوری نه خودش فهمید نه دکترا.؟؟؟؟ خیلی برام عجیبه مگه پریودش قطع نمی‌شد یکی جوابمو بده دارم دیوونه میشم 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ببخشید ببخشید دروغتون گفته ا.....ل کنه

مگه میشهههههههههههههههههههه.تو شکمشم که تکون میخورده چیییییی.

دروغ داده.

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
خیلی ببخشید ببخشید دروغتون گفته ا.....ل کنه مگه میشهههههههههههههههههههه.تو شکمشم که تکون میخورده چی ...

واقعا؟؟؟؟؟ آخه برای بچه لباسم نداشت لباس‌های برادر زادهمون رو بردیم واسش 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
چرا عزیزم.. مگه کسی اطرافت باردار نبوده؟ 

مامانم فقط اونم ۸ سالم بود 

بقیه هم بودن ولی تا حالا پیششون نبودم 

واقعا نمیدونستم😨😨😨😨😨

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
ینی اونی ک بارداره ۹ ماه پریود نمیشه؟😨😨😨

بیشتر من دوران شیر دهی هم نمیشدم بعد باردلریام پشت سر هم بود 6 7 سال بود ک دو س بار بیشتر پریود نشدم اونم بین دو تا از بچهام یکم فاصله بود

انسانم آرزوست
ن نمیشن چرا اینجوری شدی بهتره که😄

آخه نمیدوتستم تعجب کردم اولین بارمه ک شنیدم 😅😅😅😅 

اون وخ من با این اطلاعاتم میخوام باردار بشم 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃