2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کس سلیقه ی خاص خودشو داره اما من کارِن دوست دارم😍اسمی هم ک گفتین مهم سلیقه ی خودتون ومعنی خوب اس ...

باور کن هیچ اسمی که خیلی دوست داشته باشم پیدا نکردم اسم دخترم دیلان پسرم هیربد گفتم هرمان شاید به هر دوش بیاد

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
باور کن هیچ اسمی که خیلی دوست داشته باشم پیدا نکردم اسم دخترم دیلان پسرم هیربد گفتم هرمان شاید به هر ...

ان شاءالله قدمش مبارک باشه براتون

هومان

دارای سرای نیک، صاحب جایگاه نیکو، از شخصیتهای شاهنامه، نام پسر ویسه برادر پیران و از سپهسالاران افراسیاب تورانی

هوراد

جوانمرد و با خدا، مرد نیک

هیرسا 

پارسا

هامین

تابستان

اینم چنتا اسم با   ه

ان شاءالله قدمش مبارک باشه براتون هومان دارای سرای نیک، صاحب جایگاه نیکو، از شخصیتهای شاهنامه، ...

ممنون نظرتان در مورد مهبد چیه انگار شبیه دخترونس؟؟

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
معنی خوش خنده ، خوش رو میده

مرسی عزیزم مهبد چطوره؟؟به هیربد هم میاد