2777
2789
عنوان

بیایدعکس غذاهاموببینیدتازه عروسم😊همش در پست اول خودتونم بذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 136734 بازدید | 952 پست

استارتر عزیزم معذرت میخوام .نی نی یارا قفلن مجبور شدم از دوستان خواهش کنم برام گزارش بزنن .

یه لطفی کنید در حقم مهربونا

https://ninisite.co/discussion/topic/4110904/مهریه-بخوام-یا-نخوام

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دستور پخت اولی و سومی رو میگین؟

اولی

پیازداغ میکنی بلدش توش دوقاشق رب میریزی

بعدش ک ربت سرخ شد گوشت چرخکردرو اضافه میکنی تفتش میدی

قارچتو جدا میریزی تو ماهیتابه دیگ ک ابش کشیده شه

ابش کشیده شد میریزی توگوشتا

تفت میدی میتونی فلفل دلمه هم خورد کنی بریزی

حتما لازانیایی بخر گ توش ادویه مخصوص لازانیا داشته باشه

مثلا مارک مانا حتما داره

ادویه مخصوص لازانیارم بریز توگوشتا اویشن نمک فلفل بزن توش اب بریز اندازه ای ک فقط در حد یک ربع جا بیوفته

بعد لازانیا هارو بذار تو اب جوش ک نرم شه بعدش ابکش کن روش اب بگیر ک خمیرنشه

ظرفی ک توش لازانیارو میخوای بذاری تو فر یا گاز چرب کن

یه لایه لازانیا بچین بعد روش سس فرانسوی یا کچاب بزن بعدیکم موادبریز پنیرپیتزا بریز

تقریبا سه لایه توهر ظرفی جا میشه میتونی اینجور بچینی

لایه اخر حتما گوش باشه با کلی پنیرپیتزا

توفر تقریبا ۴۵ دقیقا شعله پایین روشن باشه بعدش یک ربع یا کمتر گریلت

ببین ک روش طلایی شه نسوزه حواست باشه به فر

منم ۸ ماه ازدواج کردم . چینی دم دستیام از بره تواِ با پارچ آبی رنگت😂 تفاهمووووووو😂

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤
یه سوال دارم تو عکسا جوجه کبابم دیدم با منقل درست کردی یا روی گاز من یه بار تو ماهیتابه درست کردم خش ...

از شب قبل زعفرون دم کن مرغاتک خوردکن بریزتوظرف زعفرونوبریزروش یک قاشق آبلیموبزن یک سوم لیوان روغن بریز 

پیازخلالی کن زردچوبه نمگ فلفل بزن بذار یخچال

فرداش تو ماهیتابه بریز زیرشو کم کن بذار بپزه

نیم ساعت تا چهل دقیقه میپزه و کامل آبداره

دستور پخت اولی و سومی رو میگین؟

سومی

من با نون اماده درست میکنم

فر رو از یک ربع قبل روشن کن

روی نون پیتزارو سس کچاب بزن بمالش

پنیرپیتزا بزن

قارچتو خورد کن تو ناهیتابه بریز ک ابش کشیده شه

میتونی با مرغ گوشت کالباس سوسیس یا حتی سویا درستش کنی

بعد مرغتو ریش ریش کن بریز روش

قارچ بریز

ذرت بریز

فلفل دلمه بریز

بعدشم پینرپیتزای زیاد بریز اویشن بریز

ظرف فرتو روغنیش کن بعد پیتزارو بذار توش شعله پایینو پنج دقیقه روشن بذار رو درجه ۱۸۰ بعدش شعله پایینو خاموش کن گریلتو روشن‌کن وایسا پیش فر تا برشته شه و نسوزه پیتزات حدودا ده دقیقه طول میکشه

بعدش امادست

آخه میخوام کمی مثل روی منقل روش برشته بشه

باهمون مواا بذارش توی فر اول شعله پایین فرو روشن کن زیروروشم کن مرغتو بعدش ک پخت گریلتو روشن‌کن یکم برشته شه ابدارم باشه 

پیازداغ میکنی بلدش توش دوقاشق رب میریزی بعدش ک ربت سرخ شد گوشت چرخکردرو اضافه میکنی تفتش میدی قارچ ...

یه سوال. سس فرانسوی را به جای سس سفید ( کره و شیر و آرد) میزنید؟ باعث میشه بعد از پخت بازم نرم باشه لازانیاها؟

نمیدونستم باید جوشوند من یکبار فقط شیشه ای گرفتم بقیشو باز میگیرم از لبنیات فروشیا

عزیززمم  بازم  هم حتما  بجوشون گلی  ..  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
یه سوال. سس فرانسوی را به جای سس سفید ( کره و شیر و آرد) میزنید؟ باعث میشه بعد از پخت بازم نرم باشه ...

اره نرمه 

چون من لازانیامم قشنگ میذارم توابجوش کامل بپزه