2777
2789
عنوان

بپه ها من سقط کردم ولی خونریزیم تموم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 28 پست
دادم بقایا ندارم الان اصلا خونریزیمم لخته اینا ندارم کلا.در حد خون ابه هستش.روزی دوتا ال دی بخورم مش ...

من دو تا میخوردم

۶ شب خوردم

قطع کردم که پریود بشم

ولی دکتر گفت ۲۱ شب بخور شبی یه دونه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
قرص متیل ارگونوین دکترت بهت نداده؟

این قرص مترژن که گفتن هم هست

ولی فک کنم باعث خونریزی میشه 

چون دکتر بهم داده بود باعث دفع بقایا بشه که نشد 🤣🤣

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص مترژن که گفتن هم هست ولی فک کنم باعث خونریزی میشه  چون دکتر بهم داده بود باعث دفع بقا ...

اخه این قرصه اول خونریزی رو زباد میکنه اگه چیزی نداشته باشی قطع میکنه خونریزی رو

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
من سونو نرفتم بخاطر کرونا.خونریزی فقط ۵ روز داشتم.الانم یکماه گذشته پریود نشدم

شماهم سقط داشتی سونو نرفتی؟ منم کورتاژ شدم سونو نرفتم دیگه. ایرادی نداره؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
شماهم سقط داشتی سونو نرفتی؟ منم کورتاژ شدم سونو نرفتم دیگه. ایرادی نداره؟؟؟

اره نرفتم نمیدونم ترسیدم برم والله

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
اره نرفتم نمیدونم ترسیدم برم والله

دقیقا منم وقتی بایدمیرفتم دیگه این مریضی کوفتی اومد نرفتم. ماهم کورتاژ شدی؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
دقیقا منم وقتی بایدمیرفتم دیگه این مریضی کوفتی اومد نرفتم. ماهم کورتاژ شدی؟

ن خودش رفت

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
مرسی عزیزم که جواب دادی

خواهش گلم

چیکار بکنم خوب بشم دیگه دارم‌میمیرم زیر پاهام‌یهو سست میشه سرم‌گیج‌میره

کپسول اهن فرفولیک اسید که حاوی دونه رنگیه. یا فرص ایزین پلاس  بجای قرص اینا میتونی جگر گوسفند یا عدسی مصرف کنی البته  جگر بهترس چون ویتامین گروه ب داره البته کسترول خون را بالا میبره  به مقدار زیادش   یه چسب کمر هم بگیر بچسبون به کمرت ویتامین دی هم مصرف کن