2777
2789
عنوان

فقط ی لحظه😭

201 بازدید | 18 پست

سلام دوستای عزیزم تو به خدا قسمتون میدم واسه یکی از عزیزانم که عصر تصادف کرده و توی مراقبت های ویژه اس دعا کنید؟؟؟بخدا یکی یه دونه اس دعا کنید خدا این داغو نزاره رو دلمون💔میشه از ته دلتون براش دعا کنید؟؟هرچی در توانتونه صلوات بفرستید؟؟توروخدا خوااااهش میکنم ازتون😭😭😭😭😭😭😭امیدوارم شماهم غم براتون پیش نیاد

امیدوارم بهبود پیدا کنه عزیزم.🌹

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بمیرم برات گلم انشالله خدا کمکش کنه واقعا اشکم در اومد گلم😭😭😭

خدانکنه عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تورو خدا از ته دلت برام دعا کن لااقل بخاطر دل مادر و پدر و خواهراش من به درک اخه تو این روز برفی میخواست بیاد شهر ما چیکار😭

خدانکنه عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تورو خدا از ته دلت برام دعا کن لااقل بخاطر دل مادر و پدر و خواهراش ...

وای گلم اروم باش عزیزم چشم دعا میکنم انشالله که خدا صدامونو بشنوه خودش کمک کنه گلم توهم یخورده اروم باش براش دعا کن