2777
2789
عنوان

فقط ی لحظه😭

201 بازدید | 18 پست

سلام دوستای عزیزم تو به خدا قسمتون میدم واسه یکی از عزیزانم که عصر تصادف کرده و توی مراقبت های ویژه اس دعا کنید؟؟؟بخدا یکی یه دونه اس دعا کنید خدا این داغو نزاره رو دلمون💔میشه از ته دلتون براش دعا کنید؟؟هرچی در توانتونه صلوات بفرستید؟؟توروخدا خوااااهش میکنم ازتون😭😭😭😭😭😭😭امیدوارم شماهم غم براتون پیش نیاد

امیدوارم بهبود پیدا کنه عزیزم.🌹

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بمیرم برات گلم انشالله خدا کمکش کنه واقعا اشکم در اومد گلم😭😭😭

خدانکنه عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تورو خدا از ته دلت برام دعا کن لااقل بخاطر دل مادر و پدر و خواهراش من به درک اخه تو این روز برفی میخواست بیاد شهر ما چیکار😭

خدانکنه عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭تورو خدا از ته دلت برام دعا کن لااقل بخاطر دل مادر و پدر و خواهراش ...

وای گلم اروم باش عزیزم چشم دعا میکنم انشالله که خدا صدامونو بشنوه خودش کمک کنه گلم توهم یخورده اروم باش براش دعا کن