2777
2789
عنوان

خیلی بدبختم خدا کجایی

261 بازدید | 19 پست

قبلا هم گفتم شوهرم ادم هیز و نجسیه قبلا هم مچشو گرفتم با ی زن ارتباط تلفنی داشت اوایل زندگی کاری بام نداشت اما الان دو ساله ک وحشتناک منو ب باد کتک میگیره مثه دیوونه ها میشه حالت چشماش عوض میشه خیلی ازش میترسم خودم تنگی نفس دارم چندین بار تا مرز خفگی بردم انقد ترسیدم ک حالا وقتی صداشم میبره بالا فشارم میفته میگم الان میاد منو میکشه چند هزار بار پدرم و چندتا از بزرگا بش گفتن ک حق اینکارو نداره اما خیلی روانیه نمیفهمه چکار میکنه بچه کوچیک هم دارم هیشکی از خانوادم راضی نمیشه ک طلاق بگیرم حمایتم نمیکنن امشب هم باز بم حمله کرد از ترس و بغض و کینه ای ک نمیتونم از پسش بر بیام رفتم تو دستشویی تمام سینه و شکممو چنگ انداختم ک خالی بشم 

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه شرایطشو داری طلاق بگیر ..اتفاقا امروز داشتم فیلم ملی و راهای نرفته اس رو میدیم ...دوست مامانم هم همینطوره ...شوهرش همش بهش فوش میده ..مریضه ..پول نمیده که بره دکتر ..تو گاو داریم زندگی میکنه ..

کاربری دست دو نفره♥️🤝

دیووونه چرااینکارو باخودت میکنی فردام دورازجونت سکته اینا کنی والیل بشی برا یه آدم بی ارزش

همون موقه باید میرفتی دسشوییو زنگ میزدی پلیس ۱۱۰ تاحالشو جابیارن مرتیکه روانی 

برو ازش شکایت کن 

یمدتم برو خونه بابات بگو تاتکلیفم معلومشه میمونم نترسین سربارتون نمیشم

برو پزشک قانونی اول شکایت کن 

بعدمهرتو بزار اجرا 

وبعدم نفقت تا بفهمه دنیا دسته کیه مرتیکه الاغ

ببخشید میشه بپرسم چطور زنش شدی؟

اوایل خیییلی ادم خوبی بود خیلی بم محبت میکرد با عشق ازدواج کردیم اما بعدش فهمیدم همش حقه بوده کلا عاشقی شگردشه 

خدا که خیلی نزدیکه 

شما یه زنگ به اورژانس اجتماعی بزن و خوب شرایط رو توضیح بده و  بگو پدرمادرتون هم حمایتی نمیکنن و امنیت جانی نداری میان و راهنمایی میکنن و همون اومدنشون ممکنه همسرتون رو بترسونه و یکم ادم بشه 

به خودت صدمه نزن حیفه .ایشون کار زشت میکنه شما چرا خودتو مجازات میکنی

شایدم معتادی چیزی شده باشه اونا خوب متوجه میشن روزی صدتا مثل اینو میبینن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
خدا که خیلی نزدیکه  شما یه زنگ به اورژانس اجتماعی بزن و خوب شرایط رو توضیح بده و  بگو پدر ...

حالا ک خونست جرات ندارم ب قران منو میکشه

دیووونه چرااینکارو باخودت میکنی فردام دورازجونت سکته اینا کنی والیل بشی برا یه آدم بی ارزش همون موق ...

ی بار مامور اوردم براش ب مامورا گفت قضیه خانوادگیه اونام خیلی راحت رفتن نمیدونستم اگه اینجور بگه پلیسا دخالت نمیکنن

خدا که خیلی نزدیکه  شما یه زنگ به اورژانس اجتماعی بزن و خوب شرایط رو توضیح بده و  بگو پدر ...

فقط میخوام فرار کنم از دستش شماره اورژانس اجتماعی چنده من گوشی مزخرفم شماره سه رقمی رو نمیگیره

ناراحت شدم عزیزم     برو به دستو پای پدر مادرت بیفت بگو امنیت جانی ندارم خدای نکرده میکشه ...

جیگرم براش کبابه هنو سه سالش نشده ب خودش میلرزه وقتی می بینه منو میزنه میترسه خیلی

ی بار مامور اوردم براش ب مامورا گفت قضیه خانوادگیه اونام خیلی راحت رفتن نمیدونستم اگه اینجور بگه پلی ...

نه به مامورا اونجا باید بگی امنیت جانی نداری لطفا نجاتم بدید تو اونوقت حقشو میزاشتن کف دسش

ویا اینکه ب اوژانس اجتماعی زنگ بزن 

وبعد ب پدرت یا داداشات زنگ بزن نجاتت بدن بگو بیایین داره منو میکشه من اگه جات باشم زنگ میزنم همی الان ب بابام ک ببرتم خونش والا تکلیفتو معلوم کن بااین احمق