شهرزاد۸۹۸۹ مدیر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 عنوان کسی هست باهام دوست شه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 78 پست من یک دختر ۲۱ساله هستم متاهلم....یه دختر ۳ ساله دارم....خواهر برادری ندارم هیچ دوستی هم ندارم....دنبال یه دختر خوب میگردم که باهم دوست شیم سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی 1399/01/04 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 منم یه مادر 22ساله مادر دوتا دختر یکی 4یکی 1.5سال به تازگی تنها شدم همسرم فوت شده الهی بمیرم سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9454 منم یه مادر 22ساله مادر دوتا دختر یکی 4یکی 1.5سال به تازگی تنها شدم همسرم فوت شده آخه چرا؟! ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
پرنسس۸۳۴ عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 4428 منم یه مادر 22ساله مادر دوتا دختر یکی 4یکی 1.5سال به تازگی تنها شدم همسرم فوت شده وای چ بد خدا رحمتش کنه کی فوت کردن؟
bahareh7273 عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 871 منم یه مادر 22ساله مادر دوتا دختر یکی 4یکی 1.5سال به تازگی تنها شدم همسرم فوت شده عزیییییزم. 😔😔😔😔😔😔محکم باش گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین
bahar1234556778888 عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 4648 منم یه مادر 22ساله مادر دوتا دختر یکی 4یکی 1.5سال به تازگی تنها شدم همسرم فوت شده چرا عزيزمً شما كه خيلي جوني حَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 من فدات ...کدوم شهری سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
پرتو۲۵ عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 3052 پس پسره؟ خانومه. دختر نیستدختر به باکره میگندختر به دوشیزه میگن 🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 من دوستتم😁 ای جونم ...اهل کجایی سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
شهرزاد۸۹۸۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 551 من این آیدی اینستامه بیا اونجا....@mamane_baran1395 سرت را بالا بگیر بانو توصاحب نورانی ترین سیاهی جهانی
bahareh7273 عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 871 خانومه. دختر نیست دختر به باکره میگن دختر به دوشیزه میگن به باکره و دوشیزه همینارو میگن: باکره.دوشیزهدختر یعنی مونث عزیزمپس چرا مثلا مامانمون هنوز به ما میگه دخترم؟! 😛😛😛😛 گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین