2777
2789

یه گربه تزئینی اومده خونه یکی از اقوام . ازینا که بلد نیست خودش بره دنبال غذا . الان چند هفته است تو زیرزمین خونه است . گاهی وقتا بهش شیر و غذا میدیم . حتی میو میو هم نمیکنه . معلوم نیست چجوری اومده اونجا . نمیدونیم چیکارش کنیم . به نظرتون چجوری میشه صاحبش رو پیدا کرد؟ راه حلی به ذهنتون میرسه ؟

معمولا این مواقع بر میدارن برا خودشون😶

راستش خونه مادرشوهرمه . اونم سنش خیلی بالاست . نمیتونه بهش برسه . منم زیاد از حیوون خونگی خوشم نمیاد . دلمم میسوزه نمیدونم چیکارش کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن تو دیوار قسمت داوطلبانه

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
فرار میکنه . واینمیسته . غدا هم واسش میزاریم وقتی کسی نیست میاد میخوره . اگه تونستم عکس بگیرم . تو د ...

تو کانال تلگرام شهرتون بگو شاید صاحبش پیداش شد البته عکسشو نده بزار خودشون مشخصات بگن

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
در و همسایه کسی گربه نداشته؟؟

نه هیچکس . نمیدونم از ماشین پریده بیرون. نزدیک خونه مادرشوهرم پارکه . شایدم تو پارک از دست صاحبش در رفته . مثل بنر یه زنگوله هم زیر گلوشه . کاملا سفیده . بزرگ و پشمالو 

تو کانال تلگرام شهرتون بگو شاید صاحبش پیداش شد البته عکسشو نده بزار خودشون مشخصات بگن

داشتم به اینستا فکر میکردم . گفتم اگه بتونم عکس بگیرم ازش بزارم تو صفحات اینستا . شاید صاحبش پیدا بشه . اگه هم کسی دروغ بگه بالاخره ازین وضع بهتره . میترسم بمیره ‌ . حیوون گناه داره 

داشتم به اینستا فکر میکردم . گفتم اگه بتونم عکس بگیرم ازش بزارم تو صفحات اینستا . شاید صاحبش پیدا بش ...

ان جیو ها هم حمایت از حیوانات دارن سرچ کنید

اینجا هم تاپیک بزنید کیا گربه دارن تو خونه بپرسین چی میدن به گربه هاشون اونام خوب میتونن راهنمای  کنن

خونه مادرم یه گربه محلی میاد بهش مرغ پخته میدن گوشت خام نمیدن

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)