2777
2789
سزترین میکنن یا ب زور طبیعی

بچه بپاس..چجور طبیعی خب...وقتی تشخیص دادن سز..و شرایط بچه هم مشخصه..ریسک نمیکنن که..همون سز..منتها عمل اورژانسی..قبلش حتما به دکترت بزنگ خودش بیاد

الهی و ربی من لی غیرک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت ان شاءالله نی نی منم سالم باشه بعدش بریچ باشه بی دردسر برم سز ☺☺☺☺

ایشالا...منم هفت ماهگی گفت سز الان شایدم چرخیده باشه خدا رحم‌کنه بهم وحشت دارم از طبیعی

✌✌✌✌
۳۶ و دو روز....سونوی آخر نرفتم ببینم چرخیده یا ن ولی پاهاشو زیر دلم حس میکنن

سزارین تا39هفته زمان داره بستگی به این هم داره که انقباضات شروع شده باشه یانه

بریچ فقط تو بیمارستانایی ک امکانات دارن انجام میشه بصورت طبیعی در غیر اینصورت سزارین اورژانسی حتی اگه دهانه رحم 5سانت باز شده باشه

تو این مدت نزدیکی نداشته باش.استرس نداشته باش تایم خودش هم برو سزارین

ایشالا...منم هفت ماهگی گفت سز الان شایدم چرخیده باشه خدا رحم‌کنه بهم وحشت دارم از طبیعی

من که طلاهامو گذاشتم واسه هزینه سز یعنی حاضرم بمیرم ولی طبیعی نرم . به شوهرم گفتم اگه اون سر دنیا یه دکتر پیدا شه سز کنه من میرم اونجا 😁😁😁