2777
2789

حتما تو نی نی سایتی بخون☺👇👇

اگه میخوای کاربریت ترکیده نشه😢

۱.از واژگان ، گ.وز ، و.قیح ،و... دیگر کلمات زشت به هیچ وجه استفاده نکن.

۲.در علت گزارش هرگز فحش یا حرف بد ننویس😑

۳.با کسی دعوا نکن👊

۴.برای حذف تاپیکت نگو گزارش برات بزنن🙅

۵.حرف سیاسی و مسخره کردن اقوام و گیر دادن به مذهب اکیدا ممنوع😙

۶.مسئله های خیانت و خاطرات شکست عشقی و داستان زندگی رو خیلی باز نکنید و حد و حدود رو رعایت کنید😬                                             

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

نکته* اگه میخوای زودتر بترکی نی نی یار ۳ رو تگ کن

نکات برای پربازدید شدن😍😛

۱. استفاده از واژه (+عکس)،خواهر و مادرشوهر،خیانت

۲.شروع یک بازی مثل جرعت حقیقت،معما،مشاعره و ....

۳.گیر دادن به فیلم و سریال،بازیگران و انواع سلبریتی ها

۴.انجام یک کار غیر قانونی و غیر اخلاقی و رو اعصاب😡

۵.بیان قصه های تخیلی ، ترسناک،رمان عاشقانه و ..

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

نکات خیلی مهم در استفاده از نی نی سایت😘

۱.هر حرفی رو باور نکن

۲. در مسائل مهم مثل ازدواج و شروع و یا قطع یک رابطه هررررررگززززز از نی نی سایتی ها کمککککک نخخخخخووووواااااههه

۳.با افردای که کاربریشان قبلا ترکیده دهن به دهن نشین چون قطعا اعصاب ندارن😀

۴.تحت تاثیر هر داستانی قرار نگیرید

۵.وسط تاپیک یکی دیگه بحث رو عوض نکنید و لینک تاپیک خودتون رو نفرستید😤

۶.تا هر دعوا زن و شوهری میبینید فوری نگین طلاااااق

۷.اگه زود ازدواج کردین بهتره نگین چون هیچکس دوست نداره به پدر مادرش فحش بدن 😖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره واقعا😁

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

۸.اگه آقا هستید ادب حکم میکنه در تاپیک های زنانه نظر ندین

*موفق باشید*

چقد بانمکی دخمل😁😃 خدا حفظت کنه

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی 

چقد بانمکی دخمل😁😃 خدا حفظت کنه

😂😅اولین تاپیکممممم