2777
2789
عنوان

همین الان یهویی در چ حالین+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داشتم از اين زاويه عكس ميگرفتم از هفت سينم وبا خودم ميگفتم چرا امسال هفت سين اصلا حس هفت سين نداره! ...

چقدر با سلیقه 

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  

از دست شوهرم عصبانیم اومدم تو اتاق دخترمم خوابه! 

اوشونم پا تی وی

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
عصبانیم.عمه م امروزفوت کرده.کلی از فامیلم روز اول عید رفتن پیشش

آخی خدا بهتون صبر بده

میشه هر کی امضامو‌ میخونه‌ به‌ نیت پدرم یه صلوات بفرسته..اخه خیلیییی‌ بابای مهربونی بود  
عصبانیم.عمه م امروزفوت کرده.کلی از فامیلم روز اول عید رفتن پیشش

ببخشید دلیلش که کرونا نبوده

[QUOTE=129644190]سلامت باشی عزیز.نفهمن هر چی میگن عید دیدنی نرید باز میرن.الان سه تا تو فامیل تستشون مثبت شده.بستری ه چقدر بد مگه نمیدونستن‌ کرونا‌ داره