2777
2789

عزیزم گوشتو دوبار چرخ کن یکم چربی گوسفندی یااگه دوس نداری کره اب کن بریز توش...جعفری بکم پیاز سیر..پیاز رنده کن ابشو کامللللل بگیر بریز توش یکم کاری و نمک و فلفل سیاه و  رنگ غذا یا زعفرون بزن...اصلا زردچوبه نریز خشک میشه.اگع کره زیاد باشه میریزه  کمم باشه خشک میشه موادو خوب ورز بده بزار تو یخچال خوب خودشو بگیره  بعد سیخ بگیر...من با مرغ درست میکنم خیلی خوشمزست..یا مرغوگوشت قاطی

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نون نمیریزم.فقط یه پیاز درشت رنده میکنم آبشو میگیرم و بقیشو میریزم تو گوشتم و حسابی ورز میدم اصلا ...

منم آب پیازو کامل با پارچه میگیرم و حسابیم ورز میدم و چربیش و گوشتش اندازس باز میریخت .نمیدونم چرا

دیگه نون میزنم.

تابه ای  که سیب زمینی نخواد

پیازو با رنده ریز رنده میکنم.ادویه میزنم شنبلیله هم جزشون باشه .و حسابی ورز میدم بعد میزارم درست که شد میزنم به سیخ چوبی گوجه هم سرخ میکنم مزنم به سیخ چوبی

بیا تزییناتمو برات گفتم 😉

ببین من اصلا گوشتم وا نمیره چون خیییلی ورز میدم

بله 

من اینجوری درست میکنم رفیق

اول ی پیاز درشت رنده ریز میکنم آبش میگیرم به گوشت اضافه میکنم و نمک زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد ی قاشق سرخالی ارد میزنم.قشنگ ورز میدم دوساعت میذارم یخچال بعد درست میکنم.اینم نمونش

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم گوشتو دوبار چرخ کن یکم چربی گوسفندی یااگه دوس نداری کره اب کن بریز توش...جعفری بکم پیاز سیر..پ ...

کباب تابه ای میخواد دوستمون

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤