2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رنگ مو انیکا میخام بگیرم زده بلوند مشکی شماره 1

عکس بفرست از جعبه ش که شماره رنگ نوشته

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اینکه الان گفتی یعنی چه؟؟؟بنده از سال92ارایشگرم و تابحال نشنیدم

یعنی مشکی طبیعی نه مشکی پر کلاغی

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
اینکه الان گفتی یعنی چه؟؟؟بنده از سال92ارایشگرم و تابحال نشنیدم

عشقم میشه یه سوال بپرسم ازتون من موهام کم پشته ولی وقتی مشکی طبیعی یا پرکلاغی میکنم تارموهام ضخیم میشه و پر نشون میده و خیلیم بهم میاد حالا میخواستم بپرسم ایا رنگ شماره 1 یا 2 ریزش مو میاره مرسی 

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم
عشقم میشه یه سوال بپرسم ازتون من موهام کم پشته ولی وقتی مشکی طبیعی یا پرکلاغی میکنم تارموهام ضخیم می ...

نه عزیزم هیچ رنگی ریزش نمیاره..این اکسیدانها و مواد دکلره و سه صفرهستندکه زنجیره موهارو چون بازمیکنن ضعیف میکنن..و ارث و ژنتیک و نوع مواد..موادمحیط زندگی که روی پوست و مو تاثیرداره..باعث ریزش میشه به عقده ی من البته

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
عشقم میشه یه سوال بپرسم ازتون من موهام کم پشته ولی وقتی مشکی طبیعی یا پرکلاغی میکنم تارموهام ضخیم می ...

اگه جنس موهات ضعیفه از اکسیدان یک و اگرمتوسطه و بدک نیس دو..و اگه ضخیمه و تحمل رنگ با قدرت بالارو داره و رنگ پذیریش سریعه شماره سه اکسیدان بزن

یعنی مشکی طبیعی نه مشکی پر کلاغی

وا...بلوندش چیه..بلوندیعنی روشن...زردشده طلایی شده...رنگ مشکی یم مشکی یه دیگه از ان یک به ترتیب درجه به درجه رنگ بازمیشه و میل به قهوه ای میده...

نه عزیزم هیچ رنگی ریزش نمیاره..این اکسیدانها و مواد دکلره و سه صفرهستندکه زنجیره موهارو چون بازمیکنن ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت دکترمم همیشه میگه فقط اکسیدان 1

وزن شروع در تاریخ 6مهر 97.   80 کیلو. وزن الانم 77 وزن هدف 63 کیلو من میتونمممم