2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بر نگردن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

تاسف😏

موجوداتی که نه تنها جونِ بقیه براشون مهم نیست 

بلکه جون خودشون و عزیزانشون هم براشون اهمیتی نداره

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

سلام امروز اونقدر وضعیت استان ما خراب شده که علنا اعلام کردن تخت جا نداره ...تازه داشت کم می شد ....خدا ازشون نگذره ...بعد با افتخار فیلم می زارن داریم جوج می زنیم تو جنگل  و......

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

بلا سر خودشون بیا د. شهرمون پر پلاک اهوازه. بیشعوری حدو اندازه داره.استانمون امارش کم بود اومدن گند بزنن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
سلام امروز اونقدر وضعیت استان ما خراب شده که علنا اعلام کردن تخت جا نداره ...تازه داشت کم می شد .... ...

کدوم شهرین؟؟؟؟

خاک بر سرشون که در هر موقعیتی فکر خوشگذرونی هستن

بلا سر خودشون بیا د. شهرمون پر پلاک اهوازه. بیشعوری حدو اندازه داره.استانمون امارش کم بود اومدن گند ...

کدوم شهرید، خدالعنتشون کنه ماتوخونه اعصاب برامون نمونده اونام عین خیالشون به اونجاشونم نیست کرونا 

با سپاس از دکتر زواره ای، یکی از پزشکان نابغه و ویلنیست توانا، که هم اکنون در زاهدان مشغول مداوای هموطنان می باشد.*درمان کرونا ویروس بدون دارو* ۱- با اولین احساس سوزش در گلو باید مانع تکثیر ویروس شد باید به بدن کمک کنیم تا خیلی زودتر درمان شویم چگونه؟با مقداری آب نمک داغ غرغره کنید و با بلند کردن سر، بسته به تحمل شخص، آب نمک را در گلو نگه دارید تا داغی آن اثر کند حدود یک دقیقه. با انجام این کار تا دو ساعت و بیشتر از سوزش گلو، خلاص می‌شوید و با ادامه همین غرغره داغ سه بار در روز فاتحه ویروس در روز اول خوانده شده است.۲-اگر سوزش ادامه پیدا کرد علاوه بر غرغره یک حبه سیر را در دهان گذاشته و بدون خوردن آن هر از گاهی آنرا گاز بگیرید تا آلیسین موجود در آن آزاد شود و بخارش را به مجاری تنفسی و ریه ها برسانید؛  که به دلیل خواص ضد باکتریایی‌اش می‌تواند انواع میکروبهای  گلو درد را از بین ببرد نفس را ۱۰ ثانیه نگه دارید تا مسیر عفونت را پاکسازی کند.با اطمینان ۸۰ درصد درمان می‌شوید.۳- اگر عفونت ادامه یافت و سرفه شروع شد این بار باید بخور آب داغ صورت گیرد بطوری که حتما بخار داغ آب به مجاری تنفسی و ریه برسدبا اطمینان ۹۰ درصد سه بار بخور آب داغ در روز اول و دوم، ویروس را ریشه کن خواهد کرد.۴-اگر بیماری شدید بود و کسی مراحل قبل را انجام نداده باشد و بیمار شود علاوه بر انجام مراحل سه گانه بالا، مرحله زیر را هم انجام دهد.یک قاشق آب لیمو ترش تازه را با یک قاشق عسل مخلوط و بخورید که قویترین و مهمترین آنتی بیوتیک برای درمان انواع ویروسهاست. چای کم رنگ داغ و سوپهای داغ محلی برای سرعت دادن به روند بهبود موثر هستند. مرطوب کردن هوای اتاق با گذاشتن کتری آب روی بخاری و اجاق عامل مهمی در کاهش بیماربهای تنفسی است بخار سونای استخر بویژه نوع مرطوبش غوغا می‌کند.تزریق انواع سرکوب کننده های ایمنی بدن مثل کورتیزول، هیدروکورتیزون، دگزامتازون، بتا متازون و سایر کورتونها ممنوع می‌باشد و خطر مرگ را به دنبال دارد.با اطمینان ۹۹ درصد با انجام ۴ مرحله بالا همه نوع ویروس تنفسی مثل کرونا نابود شده و در روز اول برآن غلبه خواهید کرد.منبع مطالب : آقای دکتر مرادزادگان  اینجانب این مطلب رو اضافه کنم که دکتر عزیز اشاره فرمودند اگر احساس گلو درد کردین بنده توصیه میکنم هر ۶ ساعت و قبل از خواب شب و بعد از بیداری صبح این کار انجام شود چون ما تا ۱۴ روز بعد از ورود ویروس مطلع میشیم و در روزهای اول نشانه‌ای ندارد و اول به مخاط دهان بعد گلو و سپس ریه حمله می‌کند پس اگر الوده شده باشیم و ندانیم با این کار ویروس را در نطفه خفه خواهیم نمود: ۱. آب نمک گرم ۳۰ ثانیه ۲. بعد یک حبه سیر را فقط گاز زده و بو آنرا ده ثانیه تا ۱۵ ثانیه در ریه نگه دارید این کار روزانه و تا اعلام رسمی حذف بیماری ادامه یابد.هر کدام از ما با انتشار این پیام میتوانیم هزاران نفر را از ابتلا نجات خواهیم داد و چه بسا خیلی سریع بیماری ریشه کن شود هموطنان و ادامه حیات هر فرد وظیفه اخلاقی و معنوی ماست خواهشا منتشر بفرمایید تا مورد استفاده همه قرار گیرد.مهم   مهم   ویروس کرونا قبل از اینکه به ریه برسد و شروع به فعالیت کند به مدت تقریبی ۴ روز در گلو میماند و ایجاد سرفه و گلودرد میکند. در این زمان به محض شروع سرفه یا گلودرد اگر آب زیاد نوشیده شود و بخور انجام داد و همچنین قرقره با کمی نمک و سرکه میتوان از ورود این ویروس به ریه جلوگیری کرد و ویروس را از بین برد.

یکی از کاربرا  شوهرش فوت شده بود بیچاره. گفت مغازه داشته مسا۴ر میاد با سرفه اونم میگیره

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍