2777
2789

اگه کسی هست میشه برام شرایطشو بگید

رتبه تون چقدر بوده؟

از حقوقش راضی هستین؟

چه رشته ای درس میدید؟

سخته یا آسون؟

و......

چی بگم الان اینجا!!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضی فیزیک میخونم

اهان 

خب من رشته ام ریاضی نبود، زبان بودم. تربیت معلم نیستم اما رتبه ام خوب شد. می تونم در مورد زبان اطلاعات بدم. ولی خب الان پایه حقوقشون 2800000 هستش. در مورد رتبه برای ریاضی اطلاعی ندارم. 

اهان  خب من رشته ام ریاضی نبود، زبان بودم. تربیت معلم نیستم اما رتبه ام خوب شد. می تونم در مور ...

کنکور زبان اتفاقا میخواستم ثبت نام کنم در کنار ریاضی چون زبانم خوبه ولی خانوادم گفتن هنر و نزاشتن خودم خیلی دوست داشتم  

چی بگم الان اینجا!!؟

خب هر سال ظرفیت ها فرق میکنه. تو رتبه ی خوب بیار اون وقت همه ی تربیت معلم های ریاضی و هنر رو که میتو ...

درسته ولی خودم برای تربیت دو دلم خانوادم روش اصرار دارن  

چی بگم الان اینجا!!؟

سلام.من خوندم ریاضی.ولی کار دبیر ریاضی خیبییلی سخته.من خودم از حرفه و فن و تربیت بدنی هم قبول شده بودم ولی خب چون عاشق ریاضی بودم این رشته رو انتخاب کردم ولی خیلی پشیمونم چون بچه ها اونجور دل ب درس خوندن نمیدن و کار ما دوصد چندان میشه.ولی برای خانما بهترین شغل بنظر من دبیریه.راحتتر ب خونواده و بچه ها میشه رسیدگی کرد.رتبه بالا باشه راحت قبول میشی من خودم روزانه عمران هم قبول شده بودم.حقوقشم خداروشکر خوبه.من راضیم