2777
2789
عنوان

دارم نفس های آخر رو میکشم

544 بازدید | 29 پست

منظورم تو مقاومته.  ما یک سال پدر مادر همسرمو ندیدیم چون راهشون دوره الانم که به خاطر کرونا از خونه بیرون نمیریم همسرمم به شدت اسرار میکنه که بریم از خونه اونا در نیایم فقط اونا رو ببینیم تا الان که من مقاوت کردم نمیدونم کارم درسته یا نه از طرفی هم خانواده همسرم هنوز پسرمو ندیدن دویست دارن ما بربم اونجا نمیدونم برم یا نرم موندم 

قهرین ینی؟

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

برو عزیزم بالاخره اوناهم میخوان شمارو ببینن وقتی اصرار میکنن یعنی شمارو دوست دارن .اگر دوست نداشتن که اصرار نمیکردن اما اگر میخوای بری خیلی مراقب پسرت باش و سعی کن نزدیک شوهرت باشی 

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی لحظه فکر کردم دور از جونت....ترسیدم والا خخخخخ....اگ مطمعنین ک اهل رعایت و این جور چیزا هستن برین فکر نکنم مشکلی پیش بیااد

زن بودن مثل ققنوس بودن است هی اتش میگیری و باز نا امید نمیشوی و از خاکسترت زن متولد میشود زن قداست دارد برای با او بودن باید مرد بود ن نر

بهش بگو ما برای اونا خطر داریم چون ما جوون هستیم و رد میکنیم اما اگر ناقل باشیم اونا بگیرن خدای نکرده میمیرن راضی هستی 

خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده