2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلم ترکی:لروکس..پرنده سحرخیز..سیب ممنوعه.. عشق تجملاتی..استانبول ظالم

ایرانی:کرگدن..هم گناه.دل

.سینمایی ایرانی هم سرخ پوست.خفه گی..متری شیشونیم. ایران برگر..پاستاریونی..بدون تاریخ بدون امضا..مغزهای کوچیک زنگ زده..دشمن زن..مصادره..هزارپا..هشتگ..دیگ یادم نمیاد😟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

مطرب..رحمان۱۴۰۰..دختر شیطان.سامورایی در برلین..زهرمار..ایکس لارج..شبی که ماه کامل شد..روسی..زندانی ها..آستیگمات..اتاق تاریک

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بگم بازم یا کافیه؟😅

فیلم ترکی:لروکس..پرنده سحرخیز..سیب ممنوعه.. عشق تجملاتی..استانبول ظالم ایرانی:کرگدن..هم گناه.دل .س ...

دیگه همه خوبن خب؟؟؟ دشمن زن دیدم جالب نبود که . هشتک و بدون تاریخ بدون امضا طنزن؟؟

جوکر چجوریه ؟ چند قسمته یکم توضیح بده برام دان کنم امروز 

داستان فیلم در سال ۱۹۸۱ و شهر گاتهام سیتی رخ  می‌دهد و داستان زندگی کمدین شکست‌خورده‌ای به نام آرتور فلک را دنبال می‌کند که بعد از تجربه‌های تلخ متعدد وارد دنیای جرم و جنایت شده و با لقب جوکر به شهر بازمی‌گردد. واکین فینیکس نقش جوکر را در این فیلم بازی کرده‌است؛ 

دیگه همه خوبن خب؟؟؟ دشمن زن دیدم جالب نبود که . هشتک و بدون تاریخ بدون امضا طنزن؟؟

هشتگ طنزه بدون تاریخ بدون امضا اجتماعیه و غمگین