2777
2789

به وای فای وصلی ؟

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماله منم عادتش شده نکبت🙁

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
خواهرم هم مشکلش همینه اینو بدون که اینستا هم زیرپوستی فیل. تر شد و کسی هم پی اش رو نگرفت

راست میگی؟ ینی فی تر؟ اخه دختر عموم میگ. من با نت همراه اول میام. مشکل ندارم😥

با واب فای باز میشه ولی نت ایرانسل فیل تر شکن روشن میکنم

فیلتر نشده 

سرعت اینترنت پایینه 

چون فیلت ر شکن یه Prox y server هست درخواست ها رو زود ارسال می کنه 

به زبان ساده 

یه جا وایسا سرعتش خوب باشه 

من همین الان با ایرانسل رفتم ... باز میکنه بدون فیلت ر شکن

patrickcormac سابق هستم که به لطف آدم های بی جنبه تعلیق شدم . مرد هستم Uphold the principles our order Never share your secret Do so til death .... I am shay patrick cormac Templar of Colonial of the American Rite MAY THE FATHER OF UNDERSTANDING GUIDE US ALL
فیلتر نشده  سرعت اینترنت پایینه  چون فیلت ر شکن یه Prox y server هست درخواست ها رو زود ا ...

اره منم میگم بعضی وقتام باز میکنه... ولی خیلی کم ممنون گلم پس واسه همین... راستی عزیزم. میگم هزینه ها زیادتر با فیلت ر شکن؟ 

اره منم میگم بعضی وقتام باز میکنه... ولی خیلی کم ممنون گلم پس واسه همین... راستی عزیزم. میگم هزینه ه ...

بله 

چون prox y server یه واسطه است پس دوبرابر حساب میشه