2777
2789
عنوان

ازتون کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 37 پست

بزار برن گناه دارن جا ندارن 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

آخه گلم چرا کلید گذاشتی اونجا؟ چرا نمی‌رن خونه پرشوهرمادر شوهرت؟ وقتی اونا هستن عقلانی نیست که بیا ...

شوهرم گفت همسایه ایم زشته بعدشم خونه وسایل داره گه گاهی سربزنن خونه خالی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرمو چطور قانع کنم

در کمال ارامش راحت بگو شرمنده من دوس ندارم خونه زندگیم و وسایل خصوصیم زیر دست و پای کس دیگه باشه...حالا که پدر و مادر خانومش هستند قطعا خونه اونا هم راحتند...

بزار برن گناه دارن جا ندارن 

بخدا گفتم اگه قراره تو شهر خودمون خونه بسازن بیان تو خونه من زندگی کنن وسیله هم بیارن ولی تنها مشکل من وسایلمه آخه همه رو شوهرم تهیه کرده تنهایی بخاطر قرض و بدهی اومدیم یه جا که شوهرم کار کنه پول چکای جهازمونوبده

شوهرم گفت همسایه ایم زشته بعدشم خونه وسایل داره گه گاهی سربزنن خونه خالی نباشه

قاطع بگو نه

بگو عزیزم منم برادرت رو دوست دارم و خانواده تو عین خانواده خودم هستن اما اگه برادر یا خواهر خودمم بودن چون دو تا بچه کوچیک دارن، کلید بهشون نمیدادم

بگو اگه برن همه چی خراب میشه باید دوباره برام بخری

(منم دو تا بچه کوچیک دارم، خونه تازه عروس حتی برای مهمونی سختنه برم چه برسه که برم اونجا زندگی کنم، یعنی بهت بگم خونت داغون میشه ها، اجازه نده)

شوهرمو چطور قانع کنم

مثلا بگو من لوازمم جمع نكردم لباس زيرام و عكس هام همش هست 

از طرفي بچه كوچيك دارند اگر وسايل خراب بشه تو اين وضعيت كه همه چي گرون شده نه انها ميتوانند تهيه كنند نه ما ميتوانيم عوضشون كنيم 

ببين شوهرت رو چي حساس دست بگذار رو همون مثلا من شوهرم روي وسايل خودش و خونه خيلييي حساسه برادر شوهرم دوبار لبتاپ لازم داشت بهش نداد 😐 من لبتاپ خودم و دادم بهش 😂

اما احتمالا اصلا خونه واسش مهم نيست كه اين حرف و زده 

بايد رو همين موضوع عكس و وسايل شخصي اينا بيشتر تاكيد كني 

هیچ استفاده ای از وسیله هام نکردم جهیزیمه اونم دوتا بچه کوچیک دارن

وا قبول نکن.یعنی چی مگه خودش خونه نداره برادر شوهرت پس تا الان کجا زندگی میکرده؟بگو اگه قرار به اینه خودم میرم توش زندگی میگم.اصلاااا زیر بار نرو.بعصی شوهرا چقدر نفهمن.بخاطر خونواده شون از زن و زندگی خودشونم میگذرن

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
مشکل اینه که دوتا از برادرشوهرام اومدن باخانوماشون جاندارن 

یعنی چی خب ادم عاقل اول جاشو تعیین میکنه بعد قصد جابجا شدن میکنه.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند