2777
2789
عنوان

درد تخمدانهاااا😥😥😥😥

86 بازدید | 15 پست

بچه ها من درد تخمدون بیچارم کرده همش درد میکنن شدید میزنه به پام😭😭😭دکتر سونو نوشته بود کیست تخمدان داشتم دوفتستون دوماه داد ولی انگتر نه انگار قط کردم باز همونم از دردش تو روز همش دارم مفنامیک میخورم که حتی یکم بتونم بخوابم.. کی اینجوری بوده توروخدا اگه تجربه ای دارین بیاین بگین من نجات پیدا کنم. تو این صرایط فعلا هم نمیخوام دوباره برم دکتر بازم داروی مسخره و بی اثره قبلیو بده

کیست تخمدانت خیلیه یا کم؟

اگه‌ دوست داشتی با دکترت صحبت کن لاپراسکوپی بشی.۲ روز دردش خیلی کمتره تا یه عمر

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیستت چه مدلی هستش؟ کیست ریز؟ عادی؟ یاخدایی نکرده اندومتریوز

پلی کیستیک بودم ازونورم تو دیواره رحمم تو تا کیست بود که اول با ساک حاملگی دکتر اشتباه گرفته بود

پلی کیستیک بودم ازونورم تو دیواره رحمم تو تا کیست بود که اول با ساک حاملگی دکتر اشتباه گرفته بود

من از۱۴سالگی کیست دارم

مادرم ازاول بهم دارو های گیاهی داد

ببین رو شکمت کیسه آب گرم بذار بعدبایه شال پشمی نه زیادمحکم ببند

دمنوش های گرمی بخوری آویشن پونه بانبات دم کن

سعی کن زیاد استراحت کنی و گاهاپیاده روی کنی

درکل گرمی تو درمان درد تخمدان موثر

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
چی هست؟ شما خودت انجام دادی؟

یه عمل لیزری ربع ساعتس اره.سر جم ۴ تا بخیه بیشتر نمیخوری.

منم خیلی درد میگرفت موقع پریودی.دکترم گفت لاپراسکوپی بشو.

انجام دادم خیلیم خوب بود خدارو شکر.

کجایی هسی؟؟

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
کیستت چه مدلی هستش؟ کیست ریز؟ عادی؟ یاخدایی نکرده اندومتریوز

دکترم که ازیناس مثلا میخواد فاز آرامبخشی بگیره میگفت چیزی نیس با دوفاستون خوب میشی🥴ولی بهتر نشدم هیچ خیلی بدترم

کیسه آب گرم بذار

یاهم باشال پشمی ببند واسه تسکین دردش

کلم بروکلی پخته هم تو درمان کیست موثر هستش

دکترم که ازیناس مثلا میخواد فاز آرامبخشی بگیره میگفت چیزی نیس با دوفاستون خوب میشی🥴ولی بهتر نشدم هی ...

درکل کیست چیزمهمی نیست

من از۱۴سالگی داشتم 

وتاقبل بارداریمم داشتم ممکنه بعدنی نی بازم بیاد😂

یه عمل لیزری ربع ساعتس اره.سر جم ۴ تا بخیه بیشتر نمیخوری. منم خیلی درد میگرفت موقع پریودی.دکترم گفت ...

تهرانم چه خوب... اتفاقا اصن بچه دارم نمیشم بااین وضم الان ۸ماهه

درکل کیست چیزمهمی نیست من از۱۴سالگی داشتم  وتاقبل بارداریمم داشتم ممکنه بعدنی نی بازم بیاد😂

خیلی دوستام کیست دارن ولی اذیتشون نمیکنه ولی درد این واااقعا اذیتم میکنه میگم شب و نصفه شب از دردش بیدارم میکنه قرص میخورم تا خوابم بره

تهرانم چه خوب... اتفاقا اصن بچه دارم نمیشم بااین وضم الان ۸ماهه

عزیزممم .برو میسوزونه کیست هاتو خیلی خوبه.بارداری رو میبره بالا.بعضیا ۱ ماه بعد عمل باردار میشن.من 

جلو از برج ۳ تا حالا الان باردار شدم ایشالله زودتر باردار بشی💋

کیسه آب گرم بذار یاهم باشال پشمی ببند واسه تسکین دردش کلم بروکلی پخته هم تو درمان کیست موثر هستش

کیسه آبگرم خیلی موقت تسکین میده یه مدت همش میزاشتم بروکلیم چجوری هرروزه؟