2777
2789

آره هم رفتم هم بخاطر من رفتن ؛ادم فکر میکنه بره راهی واسه درست شدن زندگیش پیدا میکنه ولی اصلا هیچوقت درست نمیشه ؛فالگیرا موکل دارن و بعد فال گرفتن موکلاش به زندکیت راه پیدامیکنن

خداجونم امیدم رو نا امید نکن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه پولشو ندارم ولی یک جن گیری هست مادرم یکسری رفت چون زن شوهرش جن مرد جماعت نمیتونه بره مادرم بدون اینکه بگه من پشت در بودم یک چیزایی راجع به آیندم گفت از اون وقت خالم خیلی تحویلم میگیره😂

آره هم رفتم هم بخاطر من رفتن ؛ادم فکر میکنه بره راهی واسه درست شدن زندگیش پیدا میکنه ولی اصلا هیچوقت ...

چه اتفاقی برات افتاده که فکر میکنی موکل راهش به زندگیت باز شده ؟

آره هم رفتم هم بخاطر من رفتن ؛ادم فکر میکنه بره راهی واسه درست شدن زندگیش پیدا میکنه ولی اصلا هیچوقت ...

اخه بعضیا میگن نوع خوب و بد داره ، اگه دعا نگیری اتفاق بدی برات نمیفته

چه اتفاقی برات افتاده که فکر میکنی موکل راهش به زندگیت باز شده ؟

با همسرم قهرم ،الان یک سال و دوماهه،پیش هرگی رفتم گفتن ستاره هاتون جفته و جدانمیشید و میاد سمتت ولی نیومد؛عقدم و هرکی خونه خودشه

اخه بعضیا میگن نوع خوب و بد داره ، اگه دعا نگیری اتفاق بدی برات نمیفته

این آخریا پیش یه آقای جوونی رفتم و دعا بهم داد ؛هم دعای همراه داد هم تو بالشتم گذاشتم هم تو کش سرم هم بالای تختم ؛هم سوزوندنی و..... ولی نه تنها زندگیم درست نشد از اون روز سایه های سیاه میدیدم که از خواب بیدارم میکردن و تو خواب مییترسیدم هم تو بیداری

حرفاش راست شده ؟

والا گفت پسرت خسیس ولی پولدار میشه زیاد جوری که چشم همه درمیاد دوباره سر احمق بازیش دوباره بی پول میشه وبعد تو آخرای عمرش پولدار میشه گفت 1پسر میاره  زن بساز خوبی میگیره ولی گوشه گیره یکم عقلش زیادی کار میکنه فکر میکنه بهش بگو جونت بالا بیاد فکر نکن زنتم پول بده مال آیندمو گفت فعلا که وقتش نشده نمیدونم والا 

حرفایی که بهت زد راست بوده ؟ 

خصوصیات همسرمو گفت که درست بود وگرنه چیز خاص و جدیدی نگفت و اینکه گفت جدانمیشید ستاره هاتون جفتن ؛و ۲۵۰ هزار تومان پول ازم گرفت 

با همسرم قهرم ،الان یک سال و دوماهه،پیش هرگی رفتم گفتن ستاره هاتون جفته و جدانمیشید و میاد سمتت ولی ...

عزیزم ، من امشب میخوام نماز بخونم و راز و نیاز کنم ، حتما برات دعا میکنم ، ایشالا که مشکلت حل شه ، به اینکه کسی برات دعا گرفته باشه شک نداری ؟ من نمیدونم راسته یا نه ، ولی دوستم تمام پسرایی که میومدن تو زندگیش یه جور ازش جدا میشدن تا اینکه رفت و بهش گفتن دعا داری ، دعا رو باطل کردن الان روزگارش خیلی خوب شده و پسری که تو زندگیشه ، برای اولین بار حرف ازدواج و پیش اورده .

عزیزم ، من امشب میخوام نماز بخونم و راز و نیاز کنم ، حتما برات دعا میکنم ، ایشالا که مشکلت حل شه ، ب ...

نمیدونم ؛اگه داشته باشمم انقدر کلاهبردار هست که نتونستن باطل کنن،من شک دارم که همسرم رو جادو کرده باشن ،ممنون عزیزم