2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بیهوش شی خیلی پشیمون میشی بعدشم سرفه داره ک جای بخیه هات درررد میگیره 

فقط اگ سر شدی چند ساعت گردنتو ب هیچ وجه نباید تکون این ور اون وری بدی ک سردرد نگیری همین خیلی راحته واقعا

این کاربری مشکوک به هک است

چراناله؟؟؟ 🥺🥺🥺🥺

فک کن شکمشو بریدن بخیه زدن بلافاصله بهوش اومد درد داشت داروی بیهوشیم سرفه اورده بود برا بنده خدا خیلی اذیت شد ولی من تا صبحش سرم باز نشده بود ک درد داشته باشم

یعنی بی حسی پس بهتره و دردش تا چ حده بعد عمل

بعد عمل ک درد نداره

هفت هشت ساعت طول میکشه سر باز بشه بعد شیاف میزنن دردش قابل تحمله خرچقدم بیشتر راه بری بهتره البته اولین بار ک پاشی سرگیجه شدید میگیری بخاطر خونریزیت ولی کمکم بهتر میشی

دکتر ب من میگفت بیهوشیه سزارین عوارضش کمتره

من مادرایی ک از اتاق عمل میارن رو دیدم بی حسیا خییییلی درد میکشیدن ولی اونایی ک بیهوش شدن راحت بودن تو اتاق عمل هم اونایی ک بی حسی بودن خیلی استرس کشیدن اگه قرار باشه یه روزی سزارین بشم حتما بی هوشی روانتخاب میکنم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
فک کن شکمشو بریدن بخیه زدن بلافاصله بهوش اومد درد داشت داروی بیهوشیم سرفه اورده بود برا بنده خدا خیل ...

گلم شما تو بی حسی استرس داشتین موقع عمل و حس میکردین ! کلا چ جوره اتاق عمل حالو هواش 

گلم شما تو بی حسی استرس داشتین موقع عمل و حس میکردین ! کلا چ جوره اتاق عمل حالو هواش 

ببین من بار اول خیلی میترسیدم بخاطر سوندم سوزش داشتم امپولو ک زد یهو دردام همه رفت خیلی حس خوبی بود پرده حلوم بود ی پرستارم باهام حرف میزد تازه16سالم بود اصلا اذیت نداشتم

ببین من بار اول خیلی میترسیدم بخاطر سوندم سوزش داشتم امپولو ک زد یهو دردام همه رفت خیلی حس خوبی بود ...

چ دلو جراتی ماشاالله .من فقط از دردش میترسم میگم کدوم راحته اونو انتخاب کنم

چ دلو جراتی ماشاالله .من فقط از دردش میترسم میگم کدوم راحته اونو انتخاب کنم

بی حسی خیلی راحته منم خیلییییییییییی ترسوام ولی خب دکترم و پرستارا بی نهایت خوب بودن