2777
2789

فكر نميكنيد واسه چاق سلامتي وقت مناسبي نباشه

و خيلي دير باشه؟

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم

سال نو مبارک باشه خانوم😍

الحمدلله بهترم.این چند روز مایعات و سوپ زباد مصرف کردم رفع شد و سعی کردم کمتر حرص بخورم.

انشاالله که شما همیشه سلامت باشید و دچار بیماری نشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم سال نو مبارک باشه خانوم😍 الحمدلله بهترم.این چند روز مایعات و سوپ زباد مصرف کردم رفع شد ...

سلام دوست عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه خداروشکر که بهترید انشاالله همیشه تندرست باشید در کنار خانواده❤❤❤❤❤

سلام دوست عزیزم سال نو شما هم مبارک باشه خداروشکر که بهترید انشاالله همیشه تندرست باشید در کنار خانو ...

زنده باشید.خدا رو شاکرم بابت داشتن دوستان خوبی مثل شما🌷😘

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام عزیزم سال نو مبارک باشه خانوم😍 الحمدلله بهترم.این چند روز مایعات و سوپ زباد مصرف کردم رفع شد ...

حرص چرا؟

چه بیماری؟

شکر ک سلامتید الان

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
حرص چرا؟ چه بیماری؟ شکر ک سلامتید الان

متشکرم یکمی کسالت داشتم،تپش قلب و تنگی نفس و سرفه شدید که با مراعات و مراقبت بهترم خداروشکر ولی همچنان سرفه میکنم

زنده باشند بچه ها حرص دارند.اوضاع کشور حرص داره،فعالیت های همسر هم که مزید بر علت....

عزیزمی ❤😘

🌷☺️