2777
2789
عنوان

با نامزدم به مشکل خوردم

659 بازدید | 32 پست

نامزدم آدم کم حرفیه و من با این موضوع خیلی ناراحت میشم وبهم می ریزم چند بار هم بهش گفتم تا مشکلمون حل بشه اما بهم میگه خب حرفی ندارم که بزنم جی بگم آخه موندم دیگه چیکار کنم خیلی بزرگ شده واسم این مسئله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس همسرمن ک ماشالله پرحرفه و البته اینم بگم در رابطه با موضوعات مورد علاقش پرحرفه وگرنه در موارد دیگ نه...شماهم ببین ب چ مبحثایی علاقه داره درباره همونا باهاش حرف بزن

وای منو پسر عمم هم قراره 11 ام نامزد کنیم دوتامونم کم حرفیم با هم حرف میزنیما ولی روزی هزار بار فقط میگه دوست دارم اصن مسائل مهم ک میگن حرف بزنین نمیدونم چیه. حالا به بهونه کرونا میخام بندازم عقب رفتیم آزمایش ژنتیک دادیم یه تومن اون شده انگشترم گرفتن نمیدونم چکار کنم

ما خیلی خیلی کم پیش میاد حرف کم بیاریم..

خودت به حرف بیارش و نظرشو بپرس..بهش بگو از همه چی واست تعریف کنه..

نامزد من تا حرف نزنم حرف نمیزنه ولی اگه یه کلمه بگم دیگه تا آخرش میره😅موضوع رو من میدم همیشه و اونم حرف میزنه راجعبش ..یه وقتایی به خودمون میایم میبینیم من حرف نزدم و فقط لا به لای حرفاش یا خندیدم یا تایید کردم و اون تا آخرشو حرف زده..

ما تلفنی دو ساعت و خورده ای هم با هم حرف زدیم😅حرف حرف میاره 😅😅😅

من هم دوران نامزدی خیلی کم حرف بودم شوهرم شاکی بود از دستم  الان بعد ۱۲ سال آنقدر حرف میزنم که ...

من خیلی پر حرفم اون کم حرفه بعضی وقتا به شوخی بهم میگه خیلی حرف میزنم 

راجعبه آینده..تصمیماتتون..نظرات همو بپرسین در مورد مسائل مهم بخصوص چیزایی که این اواخر باعث طلاق و ج ...

گفتیم از این حرفا من هر چی میگم میگه هر چی تو بخای یا مثلا میگه با هم دیگه حل میکنیم

نمیدونم واقعا دیگه بعضی وقتا خیلی کم میارم بهش میگم اینجوری نمیشه زندگی کرد سلام خدافظ دوستت دارم و این حرفا دیگه خسته شدم از سوال پرسیدن همش باید سوال بپرسم تا خیلی خلاصه جواب بده میگم چرا اینجوری حرف نمیزنی میگه خب حرفی ندارم میگم از مغازه بگو چیکار کردی نکردی امروز از صبح میگه کار خاصی نکردم خیلی خلاصه  اصلا دیگه راه حلی به ذهنم نمیرسه