2777
2789
و جدا از اینکه همسر فلان هست  توجیه... اول از همه شما یک مادری به نظرم این اسم اونقدر ارزش ...

خییلی قشنگ توضییح دادی دلیلاییو گفتی که باعث شده اشلا بفکر خیانت نباشم.

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
نه اینجوری باشه بیشتر خانما باید خیانت کنندچون اکثر مردا بی احساسن

سلام.مردا بی احساس نیستند،فقط نوع ابراز احساساتشون فرق میکنه.

یه وقتایی احساساتشون درونیه و از بیرون قابل مشاهده نیست.

موفق باشید.

یاعلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از شوهر خودم محبت ندیدم مطمینم یکی دیگه هم نمیتونه منو راضی کنه اگه روزی جدا بشم اصلا ازدواج نمیکنم چه برسه بخوام خیانت کنم از دست   شوهرم و خونوادش ناراحتم از هرچی ازدواج و شوهر و مخصوصا  خونواده شوهر بدم اومده 

عزيزم من تو چند تا تاپيك ديگم گفته بودم اينو كه يكي از عزيزانم تو زندگيه متاهليش اختلافات زيادي داشتن با همسرش و با وجود صبوريه زياد اون خانوم متاسفانه به شوهرش خيانت كرد.نه واسه هوس، عاشق شد.اين وسطا كلي اتفاقات افتاد و الان ديگه با اون پسر نيست.اون پسر كه ادعاي عاشقي ميكرد دنبال زندگيشه و اين خانوم داره تاوان پس ميده.البته تو ظاهر همه چيز خوبه ولي از دورن اون عشق ممنوع سوزوندش.ميتونم بگم به معنيه واقعي ناااااابود شد.يه دختر فوقالعاده زيباو خوش هيكل، تحصيلكرده و از يه خونواده سطح بالا الان از دورن يه مرده س.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

سلام.پست های منو مطالعه کنید.و اگر احساس کردید که همچنان از اوضاعتون ناراضی هستید به بنده درخواست دوستی بدید تا برای مشکلتون راه حلی پیدا کنیم.

بین پاسخ های دوستان حرف های درستی بود ولی توضیحات نصفه نیمه ای داده شد.و یه جورایی همه صورت مسئله رو پاک کردند.همه گفتند نه.ولی کسی نگفت چرا؟در واقع باید یه راه حل عملیاتی پیدا کنید که قابل اجرا باشه و شمارو از خیانت بی نیاز کنه و مشکلتون رو حل کنه.