2777
2789

سلام بچه ها من میخوام مدیتیشنو شروع کنم چون بشدت نیاز دارم ذهنم اروم شه و اخلاقمم بهترشه و درکم از واقعیات بیشتر بیشتر و بهتر با دنیای بیرونم ارتباط برقرار کنم...فعلا که نمیشه کلاس رفت نمیدونم از کجا شروع کنم اگه واردین میشه راهنمایی کنین واسه تمریناش؟یا اگه کسی کانالی چیزی میشناسه واسه اموزش که واقعا خوب باشه بهم معرفی کنه لطفا

واینکه اگه راجب سبکاشم اطلاع دارین بگین بنظرتون باتوجه به چیزی که گفتم کدوم سبک واسه من خوبه؟

عزیزم مدیتیشن بافرشته ها عالیه راجب همه ی ابعادهم مدیتیشن میشی اگه بخوای  کانال تلگرامشو میزارم منم دیروز عضو شدم یه چله  بامدیتیشن باید بری از بالای کانال چله ی ااولو پیدا کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب چیه اونوقت؟ راجع به

خب فک کنم مدیتیشن کلا به ارامش و تمرکز کمک میکنه و ذهن و روح که اروم شه هم واسه جسم خوبه هم ادم تو کاراش موفق تره بخاطر ارامشی که داره به کاهش اسخرسم کمک میکنه

عزیزم مدیتیشن بافرشته ها عالیه راجب همه ی ابعادهم مدیتیشن میشی اگه بخوای  کانال تلگرامشو میزارم ...

مرسیی عزیزم میشه ایدی کانالو بدی؟فقط، تو این مدیتیشن با فرشته ها ارتباط میگیریم؟راستش این مدل اصلا حس خوبی بهم نمیده ولی اگه میشه کانلو بدی بازم سر بزنم مرسی

مرسیی عزیزم میشه ایدی کانالو بدی؟فقط، تو این مدیتیشن با فرشته ها ارتباط میگیریم؟راستش این مدل اصلا ح ...

نهاتفاقا خیلی حسش خوبه اره عزیزم هرچهارروز رویه فرشته کارمیکنی من الان بافرشته سلامتی کارمیکنم خیلی حس خوبیه واینکه چشم سومم تحریک میکنه کاملا اگه بگیری میبینی ناحیه ی چشم سومت تاحدی فعال میشه درکت بالا میره فرشته ها راهنماییت میکنن حتی میتونی بعدا بهشون نامه هم بدی منم دوبار نامهدادم جواب گرفتم برای همون این سبک رو انتخاب کردم

دوستم فک کنم  شما باید مراقبه کنین 

تا جایی ک میدونم مدیتیشن اینکه مثلا یه موزیک ملایم بذارین و خودتونو تو یه جایی ک دوس دارین مثلا ساحل دریا یا جزیره یا جنگل یا کوه یا هرچیزی ‌هرجایی ک دوس دارین با تمام جزییاتش تصور کنین ک البته اینم یه جور آرام سازی ذهن هست ک در این حین میتونین تجسم خلاق در مورد خواسته هاتونم داشته باشین 

ولی مراقبه آرام سازی ذهنه با تمرکز روی تنفس و عمل دم و بازدم 

خیلی عالیه من ۱سالی میشه گه گاهی مراقبه و مدیتیشن می‌کنم واقعا عالیه 

نهاتفاقا خیلی حسش خوبه اره عزیزم هرچهارروز رویه فرشته کارمیکنی من الان بافرشته سلامتی کارمیکنم خیلی ...

من خیلی قبلا حس شیشمم بالا بود الانم یکم هست اما خب نه مثل قبل...ولی فقط بخاطر حس نزدیکی که باخدا داشتم بود انقد دلم میخواد دوباره تکرارشه...شاید این بهم کمک کنه.مرسی خیلی کنجکاو شدم الان میرم سر بزنم😍

من خیلی قبلا حس شیشمم بالا بود الانم یکم هست اما خب نه مثل قبل...ولی فقط بخاطر حس نزدیکی که باخدا دا ...

فقط عزیزم برو اول کانال چله رو پیدا کن انجام بده توپستاش نوشته من روز اول که ازطریق چشم سوم انرژی میگرفتم شبش که میخوابیدم اون قسمت از پیشونیم حس میکردم از ضمیرم نور سفید ببین توهم اینجوری میشی به منم خبربده