2777
2789

الانه ک جهیزیه معمولی ۲۰۰ملیونیا بیان

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چیزای ضروری زندگیتو بگیر فقط...اصلا هم ب فکر حرف دیگران نباش...بعدا میتونی کم کم بخری...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

من ساله ۹۴ جهزیزم شد۱۵۰ تومن خیلی خوب بود 

الان با ۱۵۰ تومن میشه یه چیز معمولی خوب داد 

البته بدت معتقدم خدا برای جهیزیه خیلی کمک می کنه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
به این راحتیا نیست 

حداقل چیزای بزرگ رو نگیر , مثل یخچال لباس شویی گاز....

بگو اینا با داماده

ضمنا عقد که کنید وام ازدواج میتونی بگیرین

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج
من ساله ۹۴ جهزیزم شد۱۵۰ تومن خیلی خوب بود  الان با ۱۵۰ تومن میشه یه چیز معمولی خوب داد  ...

150 تومن سال 94؟؟؟؟؟؟

خونه با جهیزیه حساب کردین ۱۵۰ تومن؟

در بینج کیسه عشقت نیم دونه ای بیش نیستم بی وفا مرا شل نپج