2777
2789
عنوان

تـــــــه دیگ مـــــاکارونی ام:برگــــشتم به ساااایت

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 116 پست
من دختر ملوسم منم ترکیدم عه  ولی بعدش این قدر دنبالت گشتم که حد نداشت بعد دیدم ترکیدی

عه تو همون دختر ملوسی

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه تو همون دختر ملوسی

اره هستم

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
از لوس شدی باکمال 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂اره دیگه چه میشه کرد

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
این کیه؟؟؟؟😐

همون ک ی بار با شوهرت دعوات شده بود اومد تاپیک سرش خالی کردی😂😂😂😂

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

مـــــــــنم دلــــــــــم برات ی ذره شــــــــــــده بود لعنتی  چــــــــشم چــــــــشم دیگه ...

نوشته بودم ک ماکارونی رو ترکوندین بوی سوختش کل نی نی سایتو برداشت و ازین چیزا😂😂😂😂

ای جونم افرین عزیزمم😍😍😍😍

خوشمزه منی تو🤪🤪🤪🤪🤪😇

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ای جانم ببین کی اومده خوش اومدی فدااا⁦♥️⁩ ماچ ب کلت 😘دلم برات یه ذره شده بود خیلی خوشحال شدم باور می‌کنی از وقتی نبودی کم. میومدم سایت خودته عشقه باو⁦♥️⁩ 😍

ممد و عشقه باو⁦♥️سلین وعشقه باو ⁦♥️⁩
نوشته بودم ک ماکارونی رو ترکوندین بوی سوختش کل نی نی سایتو برداشت و ازین چیزا😂😂😂😂 ای جونم افرین ...

لـــــــــعنتی 😂😂😂😂

گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ای جانم ببین کی اومده خوش اومدی فدااا⁦♥️⁩ ماچ ب کلت 😘دلم برات یه ذره شده بود خیلی خوشحال شدم باور م ...

واااااو عــــــــــــاشقتم لعنتی مــــــــاچ به پس کلت

ممدک پیشت نیس؟  

دلم واست ی ذره شده بود لعنتی