2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

161 بازدید | 36 پست

سلام خوشگلا عیدتون مبارک دخمل من ۱۵ ماهشه میخوام از شیر بگیرمش شیرم خیلی کمه قوتی هم نداره دیگه میخوام ببینم کسی تو این سن بچشو گرفته از شیر یا نه پیشنهادتون چیه روش تدریجی هم امتحان کردم الان خیلی کمتر میخوره باباشم خونس باهاش بازی میکنه زیاد نمیاد سراغ شیر تجربیاتتون رو بگید بی زحمت ممنون

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلخک بزن به سینه ت

و شیر پاستوریزه رو حتما شروع کن

اگه با لیوان نمیخوره شیشه بده بهش

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
خیلی بهش شیر میدی .غذا میخوره؟

اره میخوره. البته خیلی هم نیستا ۲ وعده شیر یه بار صبح یه بار شب میدم، هر بار حدود یک لیوان میشه..گاهی عصرا هم بهش میدم

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
اگر از شیر بگیری باید تا ۲ سالگی لااقل شیرخشک بدی. من دخترم ۲۰ ماهشه ۲ یا ۳ وعده شیر، هر وعده ۲۴۰ سی ...

شیر خشک شروع کردم بهش بدم همزمانم داشت دندون در میاورد تب کرد شکمشم کار نمیکرد همش گریه میکرد من گفتم شاید از شیرخشک باشه بهش نساخته ی وقت ندادم دیگه بهش بنظرت از اون بود یا از دندون

تلخک بزن به سینه ت و شیر پاستوریزه رو حتما شروع کن اگه با لیوان نمیخوره شیشه بده بهش

از عطاری باید بگیرم؟از دیشب شروع کردم شیر پاستوریزه رو کج دارو مریض میخوره فعلا

اگه خودش کم میخوره بدار همین کمو بخوره.

باورکن همین بغل کردن و در آغوش گرفتن بچه هنگام شیردادن خیلی روش تاثیر داره...

بهش شیشه ام بده.تو پستونکش آب عسل کن.شیر پاستوریزه کن.شیره انگور کن...و بهش کنار شیرت بده.تا ۲سالگی بذار خودش هروقت دلش خواست بخوره.حقه بچست که تا اون وقت بخوره

شیر خشک شروع کردم بهش بدم همزمانم داشت دندون در میاورد تب کرد شکمشم کار نمیکرد همش گریه میکرد من گفت ...

احتمالا شیرخشک بهش نساخته. حالا برعکس من به دخترم شیرخشک اپتامیل میدم. از وقتی ۳ وعده رو کردم ۲ وعده شیر  یبوست زیاد میگیره. با اینکه اب هم زیاد بهش میدم. گاهی مجبور میشم ۳ وعده شیر بدم که یبوست نگیره. احتمالا به شیرخشک عادت نداره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
از عطاری باید بگیرم؟از دیشب شروع کردم شیر پاستوریزه رو کج دارو مریض میخوره فعلا

آره عزیز عطاری

عیب نداره همونم بخوره عالیه کلا بچه هرچقدر شیر بخوره خوبه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
اگه خودش کم میخوره بدار همین کمو بخوره. باورکن همین بغل کردن و در آغوش گرفتن بچه هنگام شیردادن خیلی ...

پستونک و شیشه نمیخوره ب هوای شیر هیچی نمیخوره منم شیرم خیلی کم و بی قوته بچم خیلی لاغره وزن گیریش خوب نیس میخوام از شیر بگیرمش بلکه خوراکش درست بشه

آره عزیز عطاری عیب نداره همونم بخوره عالیه کلا بچه هرچقدر شیر بخوره خوبه

شما از شیر گرفتی بچتو؟