2777
2789
عنوان

توهین های خانواده شوهر

879 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من یه سالی میشه که نامزد کردم و از شوهرم خیلی راضیم مشکل من توهین های بیش از اندازه خانواده شوهره. پدرشوهر و مادر شوهر ندارم فقط دوتا برادر شوهر که بزرگه متاهله و کوچیکه مجرد و یه خواهر شوهر دارم. خواهرشوهرم سرش گرم زندگی خودشه و اصلا کاری به کار ما نداره. ولی برادر شوهرام و جاریم ۲۴ ساعته بینیشون تو زندگی ماست. برادر شوهرم و جاریم سر یه موضوع کوچیک هرچی از دهنشون دراومد بهم گفتن به شوهرم گفتن سرت کلاه رفته و ...و از اون موقع شوهرم باهاشون قطع رابطه کرده. یه معذرت خواهیم نکردن هیچ این یکی برادرشوهرم پرو پرو هی میاد میگه شما باید از اونا معذرت بخواین اونا بزرگترن🤔 هر راهی هم فکرشو بکنین امتحان کردم. اوایل گذشت میکردم و جواب نمیدادم. الان خودمو زدم به بی حیایی و هرچی میگه جوابشو میدم ولی از رو نمیره. حتی رفت و امدمو خیلی خیلی کم کردم ولی بازم تو هر فرصتی گیر بیاره حتی پیام اینستا توهین میکنه. من و نامزدم خیلی همو دوست داریم و پشت همدیگه ایم. ولی اینا همش سعی میکنن پیش من اونو مقصر جلوه بدن و پیش اون منو. جاریم که تکلیفش مشخصه حسوده چون از هر نظر ازش سرترم هم تحصیلات و سطح فرهنگ خانواده و حتی شوهرمون هم با اینکه داداشن زمین تا آسمون باهم فرق دارن. مردونگی این کجا و اون کجا.ولی من از برادر شوهرام ناراحتم که چرا به ساز اون میرقصن و همه جوره اعصاب مارو بهم میریزن. ببخشید طولانی شد امیدوارم نظرات دوستان بتونه کمکم کنه یا آدمشون کنم یا از ذهنم پاکشون کنم و اهمیت ندم. دارم دیوونه میشم از دستشون...☹

کار درست همونیه که شوهرت ک ده، قطع رابطه، هر رابطه ای رو که آدم قرار نیس درست کنه، پیام داد جواب نده، سالی یه بارم یه جایی دیدیشون محل نده، شوهرتم که میدونه مشکل از اوناس، خلاصه هرچی بیشتر گیر بدی و سعی کنی همچین روابطی رو درست کنی خراب تر میشه اوضاع

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗

بلاک و قطع رابطه عزیزم من 6 ساله با خانواده برادر شوهرم نه قهرم نه ارتباط دارم و 5 ساله با خواهر شوهرم و راحت راحتم نه کاریشون دادم کارمم دارن اما جلوشون نیستم پشت سرم

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار تو روی برادر شوهرت نگاه کن بگو رفتارم به خودم مربوطه ارتباط ما هم به تو مربوط نمیشه یا دهنش رو میبنده یا اینکه اینم گورشو گم میکنه

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

برو دو رکعت نماز بخون که شوهرت خوبه و پشتت هست 

من دقیقا برعکس تو هستم شوهرم یه آدم بی خود و بی مغزی هست که شک میکنم بچه ی خانوادشون باشه 

خانوادشون مثل گل هستن 

شوهرم زندگیمو سیاه کرده 

کاش شوهرم خوب بود ولی خانوادش با من بد بودن ویا چشم دیدن منو نداشتن

کار درست همونیه که شوهرت ک ده، قطع رابطه، هر رابطه ای رو که آدم قرار نیس درست کنه، پیام داد جواب نده ...

من کاری به کارشون ندارم. اونا چپ میرن راست میان تیکه میندازن. من کل عمرم سرم تو کار خودم بود و به هیشکی کاری نداشتم و ندارم

یه بار تو روی برادر شوهرت نگاه کن بگو رفتارم به خودم مربوطه ارتباط ما هم به تو مربوط نمیشه یا دهنش ر ...

همه چی بهشون گفتم در حدی که وقتی واسه خانواده ام تعریف میکنم شاخ درمیارن که تو کی اینقد عوض شدی ولی حقشونه حرفم نمیزنی پرروتر میشن😂 ولی به احترام شوهرم این حرفو تا حالا بهشون نزدم ولی به نظرم وقتشه که بگم و خلاص

من کاری به کارشون ندارم. اونا چپ میرن راست میان تیکه میندازن. من کل عمرم سرم تو کار خودم بود و به هی ...

خب وقتی نبینیشون دیگه تیکه هاشونم نمیشنوی، اگه پیامم دادن جواب نده

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
خب وقتی نبینیشون دیگه تیکه هاشونم نمیشنوی، اگه پیامم دادن جواب نده

جدیدا حرفاشونو به شوهرم میگن اونم یه اخلاقی که داره حرف تو دهنش نمیمونه میاد بهم میگه. واقعیتش میشه گفت کسی رو نداره تنها آدم زندگیش که باهاش راحته و درد و دل میکنه منم. خاک تو سرشون خانواده نیستن که دشمنن

جدیدا حرفاشونو به شوهرم میگن اونم یه اخلاقی که داره حرف تو دهنش نمیمونه میاد بهم میگه. واقعیتش میشه ...

گفتی شوهرت قطع رابطه کرده که، وقتی عذابی که از رابطه ش با اونا میکشه بیشتر از لذته اشتباه میکنه باهاش در ارتباطه

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗
همه چی بهشون گفتم در حدی که وقتی واسه خانواده ام تعریف میکنم شاخ درمیارن که تو کی اینقد عوض شدی ولی ...

اگه نامزدت پشتته باهاش هماهنگ کن بعد بگو ،بگو خیلی دارم از حرفاشون اذیت میشم حتی اگه شد یه کاری کن پشت حرفتو بگیره

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏