2777
2789
عنوان

پدر شوهر پررو😢+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 67 پست
همش سرم کلاه گزاشتن تا عقد کنیم بعدشم میدونستن از طلاق میترسم همه بلایی سرم اوردن

خوب حالا هم بترسین به تهدید تون ادامه میدن بعد دوتا بچه میگین حالا چکار کنم!!!دیگه نترسین از خانوادتون هم کمک بخواین تا مسکن مناسب براتون تهیه کنن این چه وضع زندگیه اخه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم چرا قبول کردی با این شرایط با این ادما زندگی کنی اصلا عاشقی دلیل این چیزا نمیشه پدرمادرت زیادی د ...

انقدر بی شرمه که ولی دیگه نمیخوام برگردم تا خونه بگیرن برام

پروفایلمو بردارم یا اهمیت مدم؟

اصلا اهمیت نده و پروفایل رو عوض نکن هیچ توهینی هم نکن 

کلا جواب نده

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
انقدر بی شرمه که ولی دیگه نمیخوام برگردم تا خونه بگیرن برام

والا بعضی عروسا من دیدم شوهرشون توی عقد خونه مبله اجاره کردن که فقط پیش خانواده شوهر نباشن راحت باشن...تو جهیزیه میخای خونه میخای زندگی دونفره میخای...میخاسی مستقل شی و زندگی خودتو داشته باشی گرنه چه مرضی بود که شوهرکنی میموندی پیش مامان بابای خودت دیگه...حرصم گرفت ببخشید.افرین بذارشون توی فشار تا بفهمن خوبی نکردن با این استوریش مردک

والا بعضی عروسا من دیدم شوهرشون توی عقد خونه مبله اجاره کردن که فقط پیش خانواده شوهر نباشن راحت باشن ...

بخدا حسرت همه چی تو دلم مونده اخرشم شوهرم میگه من از وقتی ازدواج کردیم تو عذابم با تو