2777
2789
عنوان

دلم گرفته از اقوام یکی ۲۳ ساله فوت شده مشکوک ب کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 53 پست
جدی☹☹ پسر ۲۳ ساله هنوز اول جونیشه😔😔 بیچاره نامزدش. الان چقد نقشه برای آیندشون بچه ..کشیده بودن😭

چن سال دوست بودن عاشقو معشوق

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگ همسر منم به علت کورنا فوت شد خیلی وحشتناکه.بیماری ضمینه ای داشته؟

نه عزیزم  سالم سالم بود فقط قلیون زیاد میکشید

خدا رحمتش کنه.

شهر‌ما‌ اول ۱بعد۴بعد۶بعد۱۳بعددیگه‌اعلام نکردن پریروزگفتن۲۷ امروز گفتن ۶۶نفر.که‌البته عده ایشون مسافر بودن دم پلیسراه مشکوک بودن اوردنیشون شهرماکه نزدیکتر بوده.

خدا ازشون نگذره بحق همین روز عزیز که‌خودشون جهنم بقیه روهم درگیر کردن.اینا قاتلن.خدا ازشون نگذره خوب بشینن خونه هاشون هجوم‌اوردن اصفهان حرفم بزنی اینجا بهشون برمیخوره.

منکه عامل‌پیشرفت این بیماریو کفرین میکنم

پدر بزرگ همسر منم به علت کورنا فوت شد خیلی وحشتناکه.بیماری ضمینه ای داشته؟

آخه خیلیا ممکنه مشکل داشته باشنو خودشونم خبر نداشته باشن.یا میگن بیماری زمینه ایم نداشته باشی کرونا بگیری دیر بری دکتر میمیری

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
 آخه خیلیا ممکنه مشکل داشته باشنو خودشونم خبر نداشته باشن.یا میگن بیماری زمینه ایم نداشته باشی ...

والا جوان  سر زنده ای بود  خوشتیپ و خوش هیکل اصلا باورش سخته

والا جوان  سر زنده ای بود  خوشتیپ و خوش هیکل اصلا باورش سخته

خدا بیامرزه اجازه دفن دادن به خانواده اش؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه