2777
2789
عنوان

دلم گرفته از اقوام یکی ۲۳ ساله فوت شده مشکوک ب کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 1194 بازدید | 53 پست
والا جوان  سر زنده ای بود  خوشتیپ و خوش هیکل اصلا باورش سخته

حتما نرفته دکتر.دیر کرده ریه هاش عفونت شدید کرده

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
درسته ولی میگن اگر بدن سالم باشه مثل یه سرماخوردگی حل میشه و ویروس نابود میشه.

بعید میدونم دکتر خانوادگیمونم امروز خبر فوتشو شنیدیم اصلا نمیدونم چرا مرد اخه اون خیلی بخودش میرسید ماشالله اون کروناش مثبت بود

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتش کنه. شهر‌ما‌ اول ۱بعد۴بعد۶بعد۱۳بعددیگه‌اعلام نکردن پریروزگفتن۲۷ امروز گفتن ۶۶نفر.که‌البته ...

واقعا خیلی خودخواهن کسایی که رفتن مسافرت برای تفریح.به خدا من دلم واسه مامانم داره پر میکشه ولی حتی واسه عیددیدنی هم نرفتم پیشش و از خونه در نیومدم چه برسه به مسافرت و به شدت دلم گرفته و حوصلم سر رفته.

اره گفتن ریه هاش نابود شده جنازشم نمیدن

سرفه شدید میکرده؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
واقعا خیلی خودخواهن کسایی که رفتن مسافرت برای تفریح.به خدا من دلم واسه مامانم داره پر میکشه ولی حتی ...

منم مثل شما دقیقا

ناراحتم ک بعضی جدی نمیگیرن و این لعنتی رو مثل سرماخوردگی میدونن اخه لامصب جلو چشممون چقد جوان برده زیر خاک  یه چیزی هم بگی میگن این عامل ترسه دلهره میندازه استرس میده اخه چیزی ک داریم میبینیم یه چیزی ک نه اصلا شبیه سرماخوردگی نیست

بلی 

پس کرونا بوده ☹ دیرم رفته دکتر.صددرصد اگ زود میرفت میموند

اره گفتن ریه هاش نابود شده جنازشم نمیدن

نمیدونم صحت داره جنازه نمیدن اجازه خاکسپاری هم نمیدن 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
پس کرونا بوده ☹ دیرم رفته دکتر.صددرصد اگ زود میرفت میموند

نه میگن فقط کسانی که بدن مقاوم دارن میمانن 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
منم مثل شما دقیقا ناراحتم ک بعضی جدی نمیگیرن و این لعنتی رو مثل سرماخوردگی میدونن اخه لامصب جلو چشم ...

واقعا مدیونن کسایی که رعایت نمیکنن.انشاالله که این بیماری ریشه کن شه امثال ماها وجدانمون راحته تو مرگ کسی دخیل نبودیم.خدا روهزار مرتبه شکر کل فامیل های ما امسال خونه موندن و تلفنی به هم تبریک سال نو گفتیم(البته از کسایی که ارتباط داریم خبر دارم)

فقط خدای بزرگ رحم کنه ب حال این مردم بخصوص جوانا

ادم تا میادشاد بشه خبر مرگ اینو اون نمیذاره ک 

تو این ۲ هفته دوتا اقوام ما فقط مردن 

جفتشونم کم سن 

مراسمم نمیتونن بگیرن همه باید بشینن خونشون بغص کنن و گریه 

بیایید همه باهم برای حال خوب همه مردم دنیا از تهدل دعا کنیم