الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشالله زیادم نمیشه فقط گلوشونو با یه چیزی ببندین و لباسشم گرم باشه کلا جاش گرم باشه بعد هی دمنوش اویشن بخورن یا چایی کمرنگ ..اب نمکم قرقره کنن..اصلا گلوشون خشک نباشه که تحریک نشه..نگران نباش من یه ماهه این علائمو دارم هی کم و زیاد میشه با این کارا کنترلش میکنم ولی وقتی هوا میخوره بدتر میشه
عزیزم من چندروز پیش رفتم دکتر گفت احتمال زیاد دارم من تبم بالا بود که الان اومدا پایین دلپیچه داشتم سردرد سرفه کم گلو دردم داشتم بااستراحت الان خیلی خوبم
من یه چیزی بهتون میگم شایدم کسی دوست نداشته باشه من طبق تحقیقات تو اینترنت یعنی میشه گفت از بهمن ماه به محض گلو درد یا بدن درد شب جوراب می پوشم یه پیاز بزرگ حلقه می کنم کف پام میزارم صبح پا میشم بدون علائم خیلی راضیم دمنوش آویشن نعنا خیلی عالیه به نظر من برا سرفه آویش خالی بریز تو قاشق همینجوری با آب قورت بده خیلی عالیع