2777
2789
عنوان

علائم کرونا (اگه تحربه دارید بیایین لطفا)

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 30 پست
سرما خوردن، بیرون‌نرن ایشون و استراحت کنن، ویتامین سی و مایعجات خوبه، آب نمک قرقره کنن.خوب میشن ان ش ...

خداکنه فقط سرماخوردگی باشه. مرسی عزیزم

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز زیاد نیست

انشالله زیادم نمیشه فقط گلوشونو با یه چیزی ببندین و لباسشم گرم باشه کلا جاش گرم باشه بعد هی دمنوش اویشن بخورن یا چایی کمرنگ ..اب نمکم قرقره کنن..اصلا گلوشون خشک نباشه که تحریک نشه..نگران نباش من یه ماهه این علائمو دارم هی کم و زیاد میشه با این کارا کنترلش میکنم ولی وقتی هوا میخوره بدتر میشه

ای وای حالشون خوبه الان؟ 

توی دوره نقاهت هستن

پرستار بخش کرونا بودن

توی خونه همه بودن خداروشکر نیاز به بیمارستان پیدا نکردن

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
انشالله زیادم نمیشه فقط گلوشونو با یه چیزی ببندین و لباسشم گرم باشه کلا جاش گرم باشه بعد هی دمنوش او ...

جدا؟ 

مرسی عزیزم خیلی کمک کردین

ان شااالله بهتر باشین شما💙

من یه چیزی بهتون میگم شایدم کسی دوست نداشته باشه من طبق تحقیقات تو اینترنت  یعنی میشه گفت از بهمن ماه به محض گلو درد  یا بدن درد شب جوراب می پوشم یه پیاز بزرگ حلقه می کنم کف پام میزارم صبح پا میشم بدون علائم  خیلی راضیم دمنوش آویشن نعنا خیلی عالیه به نظر من برا سرفه آویش خالی بریز تو قاشق همینجوری با آب قورت بده خیلی عالیع

توی دوره نقاهت هستن پرستار بخش کرونا بودن توی خونه همه بودن خداروشکر نیاز به بیمارستان پیدا نکردن

خداروشکر 

ان شاالله بهتر باشن

من یه چیزی بهتون میگم شایدم کسی دوست نداشته باشه من طبق تحقیقات تو اینترنت  یعنی میشه گفت از به ...

واقعا؟ 

نشنیده بودم

چه جالب

خداروشکر که بهتره.کس دیگه نگرفته ازشون؟

نه. چون توی بخش خطرناکی کار میکرد از همون اول حتی وقتی که نگرفته بود توی خونه خیلی رعایت میکرد میگفت شاید ناقل باشم

برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد
عزیزم من چندروز پیش رفتم دکتر گفت احتمال زیاد دارم من تبم بالا بود که الان اومدا پایین دلپیچه داشتم ...

علایمتون با سرفه شروع شد؟ 

خداروشکر 🌺