2777
2789
عنوان

ازدواج دختر مجرد با مرد بچه دار خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7980 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه نداره

ماشين نداره

بچش اندازه خودشه!

از كجا اينقد مطمعني خوش اخلاقه؟تا زير يك سقف نرفتيد اينقد مطمعن نگو

ب نظرم ديوونگيه قبول كني

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
شوهر خیلی کمه تااین حد ینی؟؟

آره بابا دیروز یه پسره اومد اینجا عکس خودشو گذاشت من باهاش دعوا کردم چرا اومدی سایت زنونه عکس میزاری . ندیدی خانوما چه بلایی سرم اوردن ! مثل سگ هار بهم حمله کردن که چرا به این آقا توهین میکنی .

بی شوهری بیداد میکنه خواهر بیدااااد

شوهر گیر نمیاد از من میشنوی همینو رو هوا بزن دختر . دلت خوشه ها . همه دخترا ترشیدن . بخت بهت رو کرده

😕😕😕😕 یه ذره عقل تو کلت بود این حرفو نمیزدی نخود از تو بیشتر میفهمه

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
شوهر گیر نمیاد از من میشنوی همینو رو هوا بزن دختر . دلت خوشه ها . همه دخترا ترشیدن . بخت بهت رو کرده

شوهر اینجوری هی گیر نیاد بهتره حتما یه دردی داشته که زنش طلاق گرفته چرا خودتو بد بخت می کنی مجرد بمونی خیلی بهتر از بدبختیه

آره بابا دیروز یه پسره اومد اینجا عکس خودشو گذاشت من باهاش دعوا کردم چرا اومدی سایت زنونه عکس میزاری ...

اصلا اینجوری نیست من کم کمش هر هفته دوتا خواستگارو دارم البته به خود دختر هم مونده ک قیافه و نوع و وجهه اجتماعیش در چ حد باشه

وزن اولیه 71وزنم الانم ۵۴ قد 169 😍😍😍 جذابیت ده هزار برابر شده اعتماد ب نفسو نگم براتون همم از اندامم تعریف میکنن بزنین دست قشنگه رووو💃💃💃
شوهر اینجوری هی گیر نیاد بهتره حتما یه دردی داشته که زنش طلاق گرفته چرا خودتو بد بخت می کنی مجرد بمو ...

خوب شما از کجا میدونین ؟ شاید تقصیر زنش بوده . الان همه زنان مطلقه در نی نی سایت مقصر رو شوهرشون میدونن مگر خانمی هم اینجاهست که مقصر رو خودش بدونه   

مثکه حالت خوب نیست خودت همین الان گفتی بی شوهری تا این حد رسیده و تیکه انداختی به استارتر . خل و چل

من تیکه انداختم گفتم ینی تااین حد بیشوهری بی داد میکنه ک تن ب این ذلت بده؟؟در ضمن الان عهد قاجار نیست ک دخترا تموم هدفشونو تو ازدواج و شوهرداری ببینن