2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید نی نی یار رو تگ کنی و بهش بگی بترکونه یا این که به چند تفر بکی واسه تاپیکت گزارش بزنن

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
باید نی نی یار رو تگ کنی و بهش بگی بترکونه یا این که به چند تفر بکی واسه تاپیکت گزارش بزنن

خوب نمیدونم چجوری نینی یار رو تگ کنم میشه راهنمایی کنید

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    

میشه راهنمایی کنی چجوری نی نی یارو تک کنم

هرگز با نادان بحث نکن چون کم میاری    
خوب زدم نوشتم نی نی یار میشه تاپیک های منو حذف کنی حالا چکار کنم 

نه اگه بنویسی نی نی یار تگ نمیشه باید اول @رو تایپ کنی بعد کلمه نی  که اومد  نی نی یار5 رو انتخاب کنی.وقتی تگ بشه کلمه نی نی یار 5 آبی میشه یعنی لینک درست وارد شده خودش میاد.منم واست زدم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه