2777
2789
عنوان

باردارا بیاین؟

117 بازدید | 15 پست

من این ماه اقدام کردم بعد الان ٢روزه دل دردم و امروز تهوع دارم و ببخشید همش احساس میکنم دسشویی دارم و خیلی اذیتم میکنه

همشم آب تو دهنم جمع میشه فک میکردم سردیم شده ولی نبود

می‌خوام ببینم شما این تجربه رو داشتین؟

١٠روز دیگه موعدمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خیلی زوده جانم  شاید ب خودت تلقین میکنی ...  ولی دعا میکنم ان شالله باردار باشی&nbs ...

آره می‌دونم زوده اگه دیرتر بود بیبی میزدم

نه هرچی بی محلش میکنم تموم نمیشه

ببین خواهرانه بهت میگم تا ۱۰ روز دیگه خیلبیی از کنجکاوی اذیت میشی ولی اگر علائمت مثل هیچوفت نی ممکنه باردار باشی ممکن هم هست نه پس نه نا امید شو نه امیدوار سرتو گرم کن 

من اقدام کردم علائم تورو داشتم درد شدید سینه و سفت شدن و الان فردا پریودمه ولی دوروزه لک صورتی دارم یکی میگه هستم یکی میگه نیستم با هر کدوم دنیای من ساخته میشه و نابود میشه پس خودتو داغون نکن الان بین خوف و رجا موندم بیبی چکم دوبار منفی شده نمیدونی چقدر حس بدیه 

خدایا...شکرت❤
ببین خواهرانه بهت میگم تا ۱۰ روز دیگه خیلبیی از کنجکاوی اذیت میشی ولی اگر علائمت مثل هیچوفت نی ممکنه ...

من میدونم 

خیلی بده 

الهی ب حق همین روز مبارک ب زودی صاحب فرزند بشی گلم 

ببین خواهرانه بهت میگم تا ۱۰ روز دیگه خیلبیی از کنجکاوی اذیت میشی ولی اگر علائمت مثل هیچوفت نی ممکنه ...

راستش تا هفته پیش خیلی دوس داشتم باشم 

ولی هفته پیش فهمیدم شوهرم خیانت می‌کنه الان واقعا نمی‌دونم چی باید بخوام

فقط از خدا خواستم هرچی به صلاحمه همون بشه

ایشالا واسه توام همینجور باشه عزیزدلم

من میدونم  خیلی بده  الهی ب حق همین روز مبارک ب زودی صاحب فرزند بشی گلم

مرسی عزیزم دیشب انقدر گریه کردم  خودمو ۱۰ روزه دیوونه کردم چند بار تاپیک زدم طرف هیچ اطلاعاتی نداره یهو میاد مطمئن میگه امیدوار نشو  نیستی انگار سونوت کرده  بعد نگاه میکنی میبینی بارداره ....خب دوست خوبم تو که همچین روزاییرو کشیدی چرا حال یکی دیگرو خراب میکنی بگو ان شا الله هستی خلاصه داغونم همش دلم میخواو بشینم گریه کنم با این عید بی مزه ایی که داریم انگار هر روز جمعه اس 

خدایا...شکرت❤
راستش تا هفته پیش خیلی دوس داشتم باشم  ولی هفته پیش فهمیدم شوهرم خیانت می‌کنه الان واقعا نمی‌د ...

ان شا الله هر چی صلاحته باشه گلم پس حتما ی مشاور برو تا کمکت کنه خلاصه انتظار بارداری خیلییییییی سخته

خدایا...شکرت❤
مرسی عزیزم دیشب انقدر گریه کردم  خودمو ۱۰ روزه دیوونه کردم چند بار تاپیک زدم طرف هیچ اطلاعاتی ن ...

میفهمم عزیزم ٢ماه پیش اینجوری بودم ولی من خیلی کم طاقتم میرم آزمایش خون البته ١٠ روز از پری گذشته بود ولی بازم چیزی نبود

مرسی عزیزم دیشب انقدر گریه کردم  خودمو ۱۰ روزه دیوونه کردم چند بار تاپیک زدم طرف هیچ اطلاعاتی ن ...

ذست از ناامیدی بردار گل من 

ب خدای مهربون توکل کن گلم 

خدا الرحمن الراحمین هست