2777
2789
عنوان

مشاور و روانشناس خوب آنلاین برای خارج از ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای مشاوره آنلاین و خارج از ایران میتونی به این شماره در واتساپ پیام بدید تا وقت رو برات تنظیم کنند

۰۹۱۹۸۰۶۲۸۲۴

دکتر سحر کیانی نژاد مشاور خانواده روابط عاطفی و زوجی و پیش از ازدواج. کنترل خشم و اضطراب و...

سلام 

من هم خارج از کشور خیلی دنبال روانشناس خوب بودم که به طور اتفاقی با یکی از دوستانم صحبت میکردم یه خانم دکتررو معرفی کردن به اسم الهام نظری که واقعا عالی بودن و خیلی هم منصف بودن و بزخلاف خیلیا که به فکر کندن پول از مراجعان خارج از کشور هستن کف هزینه رو از من دریافت کردن..کمترین قدردانی از ایشون اینه شمارشون رو بذارم تو وانساپ میتونید پیام بدین بهشون، تخصصی فقط بزرگسال کار میکنن

09187245962 

دکتر الهام نظری

ب هیچ عنوان بهزاد چاوشی! این آدم شیاد هست فقط مسائل جنسی باشه جواب میده.  استادای من هستن ر ...

دکتر الهام نظری فوق‌العاده‌ن ..خیلی باسواد و کاربلد هستن و واقعا متخصص هستن

ایشالا کمکتون کنن 09187245962

واتساپ پیام بدین .سرشون شلوغه اما جواب میدن

یه کلینیک مشاوره به اسم مهربد  برای ایرانی های خارج از ایران می شناسم که تعداد زیادی مشاور و روانپزشک و روان درمانگر داره و به ایرانی های خارج از ایران خدمات مشاوره ای آنلاین میدن