الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ام 24روزشه سینمو نمگیره شیشه شیر میخوره اما سینمو نه پس میزنه
دختر من زردی داشت تو بیمارستان شیشه دادن.سینه م هم نوک نداشت بعد آوردم خونه یک هفته سختی کشیدم تا دوباره سینه بگیره .چون عادت کرده بود به شیشه.ولی نوفق شدم.الان بچه ۲۴ روزشه فکش قوی تر شده تلاشت رو بکن تا بخوره.از رابط استفاده کن یا سرنگ ۱۰ بگیر سرش رو ببر قسمت وسط که میکشی تا آمپول بیاد تو سرنگ رو بیر بیرون از طرف کنده فرو کن تو.حالا نوک سینه رو بذار ته سرنگ بعد وسطی رو بکش سینه نوگ در میاره.البته اگه نوک نداره سینه ت
سال نیست دختر من سر ۱۰ روز دیگه خودش خورد تازه از بچه شما خیلی کوچکتر بود.بچه شما الان فکش جون داره.میمکه نوک در میاره.رابط فقط واسه این که اوعش بگیره سینه ت رو بذار
فقط یکی دو ماه تا سینه نرم بشه و فک بچه سفت، تا خودش سینه رو بگیره
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹