2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدہ

221 بازدید | 10 پست

خیلی ھمو دوس داشتیم ھم دانشکدہ ای بودیم 2 ماہ بود ک باھم اشنا شدہ بودیم اول اون اومد سمتم 

رابطمون خیلی خوب بود راستش من از اولشم گفتہ بودم اگ ھدفت ازدواجہ رابطہ داشتہ باشیم وگرنہ کات ۔ھمیشع یہ جوری حرف میزد انگار آیندمون باھمہ ھمش بھم میگفت من شوھرتم خیلی ھواتو دارم بیشتر از اون ک فک کنی دوست دارم ۔این اخرا گفت میخوام با خانوادم حرف بزنم دربارت ۔خانوادش مخالفت کردن یکم سرد شد بعد ک دلیلشو پرسیدم گفت راضی نمیشن بیان خواستگاری با اینکع من وضعیتم تقریبا شبیہ ب اون بود و خدایی خوشگلم ھستم ۔بعد چن روز بھش پیام دادم گفت من خیلی ب فکرتم ولی نمیخوام آسیب ببینی برا ھمین میخوام کات کنیم اگ میخوای ی دوستی سادہ داشتہ باشیم ولی من قبول نکردم و کات کردیم الان تقریبا 3 ھفتس ۔۔۔داغون شدم مطمئنم دوسم دارہ و بھم فک میکنع و کسی تو زندگیش نیس اخہ گف مامانم چن نفرو بھم معرفی کردہ ولی من ھیچ کدومو نمیخوام ۔۔۔ب نظرتون برمیگردہ یہ روزی ؟؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به زندگیت برس و سعی کن بهش فکر نکنی اگر مورد ازدواج پیش اومد راجع بهش فکر کن خوب بود ازدواج کن منتظر کسی نمون.حالا فرض میکنیم چد وقت دیگه برگرده اون موقع از موضع قدرت برو جلو و منطقی بگو اگر قصد ازدواج داری میتونی به عنوان خواستگار بیای جلو.

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

راستشو بگم نه برنمیگرده. منم یکی از دوستای دانشگام همینجوری با یه پسری با اسم ازدواج دوست شد چهارسال لیسانسو با هم بودن اخرش پسره گفت خانوادم گفتن میخوان از تهران برام زن بگیرن و ولش کرد رفت.

پسری که قصدش ازدواج باشه از اول میره خواستگاری کسی که با دوستی میاد جلو تهش ول میکنه میره.

به زندگیت برس و فکرشو نکن دیگه مطمین باش کسی که لایقت باشه بدون دردسر وارد زندگیت میشه لازم نیست دنبالش باشی